VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Nekoga čekaju NOĆI ČAROLIJE pune LJUBAVI, ROMANTIKE i NJEŽNOSTI!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Nekoga čekaju NOĆI ČAROLIJE pune LJUBAVI, ROMANTIKE i NJEŽNOSTI!

10 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend ljubavni horoskop: Motivacija je danas najvažnija riječ. Bez obzira na vaše izvorne razloge zbog kojih ste se uključili u svoju trenutnu vezu, sada možete smatrati da ih je potrebno razmotriti u svjetlu nedavnih događaja. Ovo ne mora biti ništa preteško, ali dobro bi vam bilo da razmislite dokle ste oboje stigli i što ste postigli. Budite iskreni i sve će biti dobro.

 

 

BIK

Bit će teško ostati odvojen od trenutne ljubavne veze. Ako ste uključeni, onda ste duboko uključeni; nema polumjera. Zbog toga bi možda bilo dobro pitati svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) kako se osjeća, jer ćete se možda iznenaditi njegovim odgovorom. Ako možete govoriti o područjima koja zahtijevaju promjenu, vaša će se veza još više produbiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Strast je danas vrlo očita; možda ćete osjetiti kako vas obuzima osjećaj eksperimentiranja unutar vašeg odnosa. Oboje ste željni isprobavanja novih stvari na novim mjestima, a također i da svoju vezu stavite na kušnju. Oboje osjećate da se treba pomaknuti na novu razinu, ali niste sigurni što točno treba promijeniti. Otvarajući se nepoznatome, uskoro ćete saznati.

 

 

RAK

Ako se čini da se vaš partner (sadašnji ili budući) zanosi nekim nerealnim idejama, možda oboje trebate provesti neko vrijeme raspravljajući o tome kamo mislite o tome kamo se veza odvija. Oboje biste trebali prvo pogledati svoje motive za ulazak u vezu. Ako možete biti jasni po ovom pitanju, tada će mnoge druge stvari doći na svoje mjesto.

 

 

LAV

Volite dopustiti svom umu da luta nad svim beskrajnim mogućnostima koje vam svemir nudi, a danas ćete si vjerojatno dopustiti putovanje dalje nego ikad. Potencijalni ljubavni interesi možda nisu baš sigurni kako vas sada odvesti. Jednog trenutka im obećavate Zemlju, a sljedećeg odlazite u svoje osobno nebo.

 

 

DJEVICA

Sada je pravo vrijeme da se opustite i odbacite neke svoje sitne brige o svom dragom. Ako ste se osjećali uzrujano ili ste okrivljavali svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) za sve vrste stvari za koje možda nije u potpunosti kriv, možda je vrijeme da im date odmor. Umjesto da se žalite, pokušajte im napraviti zasluženi obrok.

VAGA

Danas ćete pronaći ljubav i duboko intenzivnu i prekrasno romantičnu. Uživat ćete u vinu, večeri i počastiti svim najboljim užitcima, ali možda nećete biti toliko zainteresirani kada shvatite da sve to ne dolazi besplatno – ima cijenu! Možda bi pomoglo da se na samom početku raspitamo o čemu se radi.

 

 

ŠKORPIJA

Vrijeme je da obučete tu predivno romantičnu odjeću, a ne svoju uobičajenu crnu i tamnu odjeću. Možda ćete također odlučiti skinuti tamne naočale i ukloniti onaj kameni osmijeh s lica zbog kojeg je teško reći jeste li sretni ili imate problem s nekim dijelom svoje anatomije. Samo jednom budi zaljubljen!

 

 

STRIJELAC

Ako imate neke tajne koje skrivate od voljene osobe, možda ćete se početi osjećati malo više krivim nego inače. Nešto izaziva razne emocije. Jednog trenutka možda ćete poželjeti otkriti sve; sljedećeg ćete možda osjećati da ionako ništa nije važno. Čuvajte se i sutra donesite informiraniju odluku.

 

 

JARAC

Vikend ljubavni horoskop: Opuštanje vaših inhibicija je na današnjem dnevnom redu. Ako ste nekoga poslušno držali podalje jer smatrate da bi tako trebalo biti među vama, večeras možete iznenaditi i sebe. Intenzitet vaših emocija može se dati do znanja i moglo bi vam biti nemoguće zaustaviti se da vas ne zanese strahovito ludilo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ponekad nas mjesečina izigrava, a ponekad stvara onu vrstu atmosfere koja se tako slavi u ljubavnim pjesmama. Danas vlada nevjerojatno snažna atmosfera koja vas također može navesti da učinite ili kažete nešto zbog čega biste kasnije mogli požaliti. Samo naprijed i radite sve uobičajene romantične stvari, ali nemojte se previše zanositi!

 

 

RIBE

Bit ćete inspirirani da prekinete određenu vezu koja vam nije uzrokovala ništa osim tuge. Međutim, možda ste također sreli nekoga za koga smatrate da je kompatibilniji s vama na sve načine. Moguće je napraviti glatki prijelaz sve dok razumijete svoje motive i potpuno razumijete zašto vam je potrebna ova promjena smjera.