U NAREDNOJ NEDELJI: U igri je veliki NOVČANI DOBITAK – jedan znak će se obogatiti, a OVOM znaku će se RIZIK ISPLATITI…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovaj tjedan ćete biti zaposleni koliko god možete, jer vas ovaj nalet kreativne energije vodi s jednog mjesta na drugo. Uspjeh je neizbježan za, ovaj tjedan – sve dok se držite posla i izbjegavate pokušaje rješavanja stvari u ljubavi. Još jedan za to, i sve će proći dobro, ali ovaj tjedan je o zarađivanju novca i pronalaženju boljih prilika.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan ćete završiti s pravnim predmetom koji će vam donijeti uspjeh na koji ste računali. Uz podršku voljene osobe, trebali biste se osjećati snažno i hrabro. Osjećate se bolje kada niste sami i imat ćete podršku koja vam je potrebna kako biste prebrodili teža vremena. Novac vam ovaj tjedan izgleda dobro, samo pokušajte smanjiti potrošnju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Približavate se kraju razdoblja u kojem ste bili pretjerano zabrinuti i pomalo slomljeni. Dobra vijest je da će se sve promijeniti na bolje tijekom ovog tjedna. Možete se potapšati po leđima jer ste držali utvrdu i pružili ruku kada vam je potrebna pomoć. Čini se da si tamo stekao neke prave prijatelje. Došli su za vas i nastavit će to činiti ovaj tjedan.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tijekom tjedna ćete se pritajiti jer ćete se možda osjećati pomalo izgorjelo zbog sve energije koju ste širili tijekom posljednjih nekoliko tjedana. U redu je, nemojte se ljutiti zbog toga. Najbolje je da se u ovom trenutku povučete i dobro razmislite o svom sljedećem potezu. Ništa vas ne tjera da djelujete, stoga iskoristite ovu priliku da se ponovno okupite i meditirajte.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ne znate koliko lekcija možete naučiti u jednom tjednu, ali čini se da ova dolazi s nizom mješovitih poruka. Bit ćete inspirirani da krenete do kraja s nečim ‘modnim’ i trendovskim, dok će vam dobri prijatelji savjetovati da to malo spustite. Učinite sebi uslugu: idite s onim što vam najviše odgovara i suzdržite se samo ako vam se čini da je to prirodno.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan ćete se osjećati loše zbog nečega što ste učinili. Nisi nikoga povrijedio, niti si se prema nekome loše ponašao, ali si učinio nešto glupo i ovdje si primatelj posljedica svojih postupaka. Postoji velika šansa da se radi o ljubavi prema sebi i njenom nedostatku. Pogriješili ste i pretpostavili ste da nešto ne možete učiniti. Ali mogli biste, i vjerojatno biste to mogli učiniti bolje od bilo koga drugog. Vjeruj u sebe.

Nastavak na idućoj stranici…

U NAREDNOJ NEDELJI: U igri je veliki NOVČANI DOBITAK – jedan znak će se obogatiti, a OVOM znaku će se RIZIK ISPLATITI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top