Evo što se događa 17. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 17. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

16 veljače, 2023 0 By Admin

Venera je stvarnost odnosa, ali Neptun je samo san. Zajedno se stapaju, djelujući kao gotovo jedna energija, u romantičnim vodama Riba.

Ribe su vladajući znak za Neptun, a Venera je ovdje egzaltirana, što znači da je povoljno mjesto za planet ljubavi, pa je energija pojačana. Venera i Neptun zajedno vam pomažu da vidite svog romantičnog partnera u najboljem mogućem svjetlu, čak i ako to znači da nosite ružičaste naočale.

To ipak nije uvijek negativno. Ne postoji partner, sadašnji ili budući, koji bi bio savršen. Svatko ima svoje mane i svoje lekcije. No, ljubav pomaže ova tri horoskopska znaka koji imaju povoljan dan da uvide razloge zašto vam do nekoga ne bi trebalo biti stalo, već zašto vam je već tako.

Nošenje ružičastih naočala može vam pomoći da bolje razmislite o vrijednosti ili koristi koju ta osoba ima za vaš život, pa čak i samo za vaše srce.

Jedini problem koji to može stvoriti je kada se fokusirate samo na pozitivno, umjesto da gledate na cjelokupne kvalitete svog partnera. Promatrajte dijelove koji odnos čine izazovnijim, a zatim razmislite o svim načinima koji doprinose da budete dobro voljeni.

U svakom odnosu radi se o odlučivanju jesu li izazovi vrijedni koristi, jesu li izvedivi i mogu li se spojiti s vašim vlastitim lekcijama i osobinama. Danas ćete lakše voljeti i to je uvijek pozitivno.

To je također dan kada će se tri horoskopska znaka osjećati strastvenije, romantičnije, ljubavnije, pa čak i sanjarskije. Dok je nedavno bilo Valentinovo, danas je dan za prenijeti slavlje.

Ova energija danas je ono po čemu je veljača tradicionalno poznata, ali s planetarnom akcijom ove godine, malo je drugačije. Kasnije tijekom tjedna možda će doći surova stvarnost, ali ako danas razmislite kada se još više zaljubite, to nije ništa s čime se nećete moći nositi.

Kako biste što bolje iskoristili današnji dan, najbolje je odustati od borbe vašeg srca. Idite kamo želite, volite koga želite i pobrinite se da dovoljno pauzirate u danu kako biste ostavili mjesta za trenutke radosti.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 17. februar:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Iskoristite današnji dan da zablistate, Ribe. Ovo je vaš matični teritorij na koji se danas selite, pa se na njemu morate udobno smjestiti i uživati. Neptun i Venera su svaki u vašem horoskopskom znaku. To znači da će se aktivirati onaj dio vašeg života koji upravlja vama samima, vašim potrebama i željama.

To znači da ćete moći dublje prigrliti svoju autentičnost.

Rijetko činite da se nešto vrti oko vas, pa ne brinite o tome. Ali umjesto toga današnja energija je više u tome da možete voljeti na sve načine koji su vam najprirodniji. Omogućuje vam da prakticirate svoju prirodu davanja i ljubavi s nekim tko vas cijeni i nikada vas ne iskorištava.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Mjesec je danas u Strijelcu koji upravlja stvarima vezanim uz vašu reputaciju i kako vas drugi vide, dok Sunce i Saturn aktiviraju kraj Vodenjaka. To znači da biste se trebali osjećati osnaženijim istinom koju ste nedavno naučili. Današnji dan predstavlja pomak za vas da zaboravite na sve što nije dio vaše autentične istine, volite kako vam to dolazi prirodno i uživate u svakom djeliću dobra koji vam je na putu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2