TOKOM NAREDNIH DANA: Za OVA 2 zodijaka počinje PERIOD SREĆE – SVE što požele, MOĆI ĆE OSTVARITI!

OVAN

Ovisno o načinima svijeta i vašem trenutnom okruženju, mogli biste se prilagoditi novim idejama i okolnostima za koje nikada niste mislili da ćete biti dio u prošlosti.

Sve vam čini nadom, ali umorni ste od širenja optimizma i radosti, dijeljenja obilja s onima koji izgleda ne uče. Ili nisu zahvalni za ono što im je dano.

 

 

BIK

Iako ste uporni i uviđate važnost svoje vrijednosti i talenata koje treba prepoznati, danas ste osjetljivi i niste baš raspoloženi za svađe i sukobe koji bi sada mogli biti produktivni. Vrijeme je na vašoj strani, ali trebali biste iskoristiti pravi trenutak za određene probleme kako biste se mogli opustiti i nastaviti ići u pravom smjeru u tjednima koji dolaze.
Kašnjenja i bijeg u veliki svijet neće riješiti svakodnevne probleme koji čekaju na povratak. Pokušajte ne raspršiti energiju na probleme koji vas odvlače od problema koje je potrebno riješiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Devedesetih godina prošlog stoljeća oko 90% LSD-a u svijetu proizvodio je jedan čovjek. Smatrate da je najbolje osloniti se samo na sebe, ali to ne znači da sve trebate raditi sami. Delegirajte posao koji je jednostavan ili mali ako ne vjerujete drugima u velikim i važnim stvarima.

Potrebna vam je pomoć pa je tražite, umjesto da se silite preko svojih stvarnih granica. Potrebno vam je malo vremena i za odmor, stoga nemojte biti zatrpani poslom i projektima koji prelaze vaše osobne granice i zauzimaju previše prostora u vašem umu i vašem životu.

 

 

RAK

Sigurni ste u svoje odluke i niste ih voljni mijenjati, čak ni ako vam netko stoji na putu i objašnjava opcije koje se čine boljima s njegove točke gledišta. Ostanite stabilni i vjerujte u sebe i moćnu budućnost koja je pred vama dok idete naprijed, korak po korak.

Niste spremni za određene dijaloge. Ne dopustite drugima da vam danas nameću svoju volju, pogotovo ne ako postoji previše emocija koje nisu obrađene i koje je teško kontrolirati.

 

 

LAV

U Louisiani postoji selo koje je premješteno tri puta, a sada se nalazi dvije i pol milje od prvobitnog položaja, zbog poplavnih voda. Znate da postoji način za konstruktivno rješavanje problema i rješavanje problema koji bi mogao oštetiti strukturu važnog projekta.

Međutim, suočeni ste s nevjericom i sumnjama drugih ljudi i trebate stajati na svome i boriti se za svoja osobna uvjerenja kako biste mogli napredovati tempom koji vam je potreban.

 

 

DJEVICA

Niste zbunjeni, ali postoje stvari koje još treba razjasniti. Ne uzimajte jednostavne i male informacije zdravo za gotovo i ulazite u detalje kako biste se mogli posvetiti široj cjelini iz funkcionalnih temelja, vodeći računa o svakom koraku koji treba poduzeti.

Podsjetite se na stvari koje ste ispravno radili u prošlosti i provjerite na svom sadašnjem putu za slične prilike i šanse da dokažete ono što ste naučili zadnji put.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM NAREDNIH DANA: Za OVA 2 zodijaka počinje PERIOD SREĆE – SVE što požele, MOĆI ĆE OSTVARITI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top