RAZGOVOR je KLJUČ rješavanja problema – OVI znaci SAMO RAZGOVOROM mogu izvesti vezu na PRAVI PUT!

RAZGOVOR je KLJUČ rješavanja problema – OVI znaci SAMO RAZGOVOROM mogu izvesti vezu na PRAVI PUT!

3 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovih dana ćete imati mogućnost pristupiti nekim svojim dubljim osjećajima kako biste s voljenom osobom mogli razgovarati o tome kako se zaista osjećate. Možda ćete biti opravdani u svojoj ljutnji, ali fokusiranje na te negativne osjećaje samo će pogoršati stvari. Ako možete otvoreno i iskreno razgovarati o svojim problemima, otkrit ćete da se razvija nova ljubav koja će sa sobom donijeti pravo ozdravljenje.

 

 

BIK

Svi razgovori se sastoje od riječi, a ipak postoji suptilna razlika između istinske i površne razmjene koju treba priznati. Možete saznati više o tome kako komunicirate s osobom koja vam je najbliža. Dopustite sebi da kažete što osjećate i nemojte se pretvarati drugačije. Naučiti govoriti iz dubine svog srca odvest će vas na čudesno novo područje.

 

 

BLIZANCI

Ovih dana ćete imati priliku razgovarati s nekim s kim već neko vrijeme umirete od želje. Ali nema smisla žuriti odmah sa svim onim pitanjima koja vam se, čini se, uopće ne srame postaviti. Samo ćete ih uplašiti. Ako vam je doista stalo do te osobe, malo razmislite o njezinim osjećajima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Volite razgovarati s drugima, ali danas jedan razgovor posebno sadrži pravi osjećaj magije. To je također ključ za razvoj plodnijeg i intimnijeg odnosa s nekim tko vam je posebno drag. Naći ćete da se usredotočite na istraživanje svojih osjećaja i da ih iskreno izražavate. Ako možete biti autentični, imate mnogo čemu se radovati.

 

 

LAV

Nešto bi vas moglo puno približiti nekom posebnom. Prilika za razgovor otkrit će vam uzbudljive interese koje oboje dijelite, a također će utrti put novim razvojima u budućnosti. Ako imate bilo kakvih problema o kojima trebate razgovarati, onda je najbolje da ih prvo maknete s puta kako biste osigurali nesmetano putovanje.

 

 

DJEVICA

Razgovor je važan u donošenju ispravnih odluka koje se tiču ​​vašeg ljubavnog života. Može postojati neki sukob između želje da imate svoj način i zahtijevanja određenih prava unutar vaše trenutne veze ili uskraćivanja određenih informacija kako biste zadržali određeni stupanj kontrole nad svojim partnerom (sadašnjim ili budućim). Najbolje je komunicirati iz srca, a ne iz glave.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2