OVIM znacima će druga polovina Februara biti savršena, oni će iskreno uživati u neočekivanim promjenama do kraja mjeseca…

OVAN

Nešto nije u redu, ali ne znate što je to. Podvrgnuti ste različitim atmosferama i osjećate neke promjene u zraku, iako zapravo ne možete vidjeti što se događa. Netko vam možda nešto priča ili radi iza leđa. Držite distancu od ljudi zbog kojih se ne osjećate dobro i zadržite sve osjetljive informacije za sebe.

Vaš osobni svijet nije za svakoga da vidi, pogotovo ne danas. Manje pričajte i učinite nešto prema svojim zdravim ciljevima, odaberite detoksikaciju i spavanje umjesto bilo kakvih samodestruktivnih načina.

 

BIK

Važno je dobro se informirati o stvarima koje bi mogle biti opasne ili neuspješne, prije nego što u njih uložite svu svoju energiju. Ne morate se gurati kada se stvarno nemate čemu radovati.

Razmislite o svojoj fiziologiji. Jedite dobro, zdravo i pobrinite se da se osjećate živima. Približava se promjena, stavljajući snažan fokus na toksične utjecaje i zbunjenost oko načina na koji postupate sa svojim tijelom i umom. Čuvajte se.

 

BLIZANCI

Morate se zapitati o očekivanjima koja nisu ispunjena. Samo zato što netko ne ispunjava vaše potrebe ili ne odgovara na vaše riječi, to ne znači da biste trebali odustati od svoje unutarnje žudnje i prestati tražiti odgovarajuću povratnu informaciju.

Postavite prioritete, s naglaskom na svoj emocionalni svijet ovoga puta. Počnete li birati između onoga što je razumno i onoga što je pošteno, mogli biste se naći u dubljim problemima od onih s kojima se trenutno nosite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovo je dobar trenutak da zapamtite da usporedbe neće poslužiti. Postoje stvari koje su jedinstvene za vaš unutarnji svijet i nikakav vas pritisak vršnjaka ili okolnosti neće udaljiti od onoga u što doista vjerujete.

Dajte sebi dopuštenje da napravite pogrešku ili dvije, otvorenog uma i srca na mjestu. Ono što vam donosi mir ne smijete ignorirati niti ostaviti po strani za bilo koga.

 

LAV

Ako nemate razumijevanja za nečije situacije, možda je mudro progovoriti o svojim ograničenjima i ostaviti prostora za bilo kakav zajednički dogovor. Možda će biti potrebna udaljenost, ali također je moguće da vam je potrebna dublja komunikacija za povezivanje na novom zrakoplovu.

Nešto se promijenilo duboko u vama, ostavljajući malo prostora za povratak. Krenite naprijed bez odlaganja i vidite što treba završiti kako biste mogli poduzeti veće korake u smjeru koji vam se čini ispravnim.

 

DJEVICA

Izuzetno ste kreativni u okruženjima i okolnostima koje vas podržavaju, ali ne daju vam sve potrebne podrške i energije. Nemojte se previše truditi uklopiti tamo gdje vas osuđuju i gdje se na bilo koji način osjećate nesigurno. Imate kontrolu nad svojim kretanjem i stvarima koje odlučite raditi sa svojim vremenom.

Napravite mjesta za ljude koji vas ne poznaju tako dobro, ali pokažite znatiželju i novu razinu povezanosti. Hrabro tražite povjerenje tamo gdje vas srce vuče, spremni ste na rizik.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVIM znacima će druga polovina Februara biti savršena, oni će iskreno uživati u neočekivanim promjenama do kraja mjeseca…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top