TOKOM NAREDNA TRI DANA: Nekome će ova tri dana biti ČAROBNA, a nekoga čekaju TEŠKI DANI…

TOKOM NAREDNA TRI DANA: Nekome će ova tri dana biti ČAROBNA, a nekoga čekaju TEŠKI DANI…

4 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom naredna tri dana: Nadahnuće i samopouzdanje će vam ovih dana biti najistaknutija energija. Čak i ako nemate ništa posebno za biti ili se odjenuti, razmislite o tome da obučete odjeću koja vam uistinu donosi radost. Učinit će čuda za vaš duh kad zna da izgledate dobro i da nosite nešto što zaista volite. Ovo samopouzdanje dobro će vam doći, kada možda samo trebate pokazati neku magiju. Očekivali to ili ne!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Tokom naredna tri dana: Snovi vam mogu ponuditi živost i boju dok vam ostaju u mislima. Bilo bi dobro da odvojite minutu od rutine i zapišete ono čega se sjećate iz ciklusa sna. U tim mističnim vizijama mogle bi biti utkane snažne poruke. Što vam svemir pokušava reći? U redu je ako još ne možete shvatiti značenje. Vjerojatno ćete uspjeti.

 

 

BLIZANCI

Tokom naredna tri dana: Bez obzira na to koliko ste dobro spavali sinoć, možda ćete se danas osjećati pomalo umorno. Ne forsirajte se previše i riskirajte da izgorite! Bilo bi dobro odgoditi sve važne sastanke ili razgovore jer vam može biti teško presjeći i doći do srži problema. Pokušajte kasnije tijekom dana istaknuti vrijeme za sebe, jer će večer koja teži vlastitim mislima i čuva vašu energiju učiniti čuda za vaš duh.

 

 

RAK

Tokom naredna tri dana:  Dan počinje za vas produktivno. Malo je stvari koje ne možete postići ako se potrudite, posebno ako ovu korisnu energiju iskoristite za jačanje svoje profesije ili ugleda. S obzirom na to, jutro će biti najbolje vrijeme za to. Kako dani odmiču, raspoloženje će se promijeniti u nešto ležernije. Radite naporno u prijepodnevnim satima, a zatim dajte sebi premijera da uzvratite u znak proslave dobro obavljenog posla.

 

LAV

Sanjareće vibracije okružuju vas jutros, čineći ga danom koji vam dopušta da odlutate do zanimljivijih mjesta i pojmova. U redu je uzeti jutro i iskoristiti ga za razmišljanje o budućnosti, a ne o sadašnjosti. Nikad ne znate na koju biste ideju od milijun dolara mogli doći! Poslijepodnevni trenutci vam mogu dati priliku da započnete s implementacijom bilo koje ideje, pa pustite kreativnost na volju već danas.

 

 

DJEVICA

Obje strane kreveta mogle bi se osjećati kao pogrešna strana kad danas ustanete! Nije zabavno imati malo čipa na ramenu i osjećati se kao da svi napadaju vaš prostor. Dopustite sebi vrijeme kad vam zatreba. Na sreću, ti osjećaji neće potrajati. Zapravo, mogli biste se osjećati potpuno optimistično već sutra. Pokušajte istražiti neke nove, prostrane horizonte kako biste nahranili svoju dušu i dali vam sav potreban prostor.

VAGA

Netko bi jutros pokušao privući vašu pažnju, bilo u uredu ili u vlastitom domu. Odvojite malo vremena da se javite kome treba! Ako ste vezu ostavili na drugom mjestu, možda je vrijeme da u nju uložite malo energije. Podijelite svoje vrijeme, ali to ne znači da morate cijeli dan posvetiti drugoj osobi. Možete se pobrinuti da se ne osjećaju zanemareno, a zatim se vratiti svom osobnom programu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Velike su šanse da ćete se probuditi s poletom u svom koraku, željni iskoristiti svoje jutro! Čak i ako se ne smatrate najučinkovitijom osobom, svemir vas potiče da ovaj novi dan vidite kao priliku da se pojačate i postavite sve od sebe. Briga o sebi može učiniti čuda za vašu privlačnost drugima, pa provodite vrijeme kasnije tijekom dana s nekim koga volite. Oni će vjerojatno biti jako impresionirani vašim trudom. Ponovite sve i sutra isto.

 

STRIJELAC

Možda vam se nađe prilika da se predstavite pred nekim! Bilo bi dobro da prije izlaska iz kuće provedete dodatno vrijeme pred ogledalom. Iako o vašoj vrijednosti ne odlučuje vaš izgled, ulaganjem malo više napora možete se zaista istaknuti iz gomile. Zašto ne pokažete najbolju moguću verziju sebe? Iskoristite ove dane i pokažite ljudima što možete učiniti s njim.

 

 

JARAC

Svaki dan počinjat će isto. Imat ćete kozmičku dozvolu da se zadržite u krevetu, držite se blizu kuće dok zijevate, rastežete se i polako se spremate. Oko podneva osjetit ćete zamjetan pomak u zraku kako stvari ubrzavaju, a razina vaše energije također će vjerojatno porasti. Samo naprijed i zakoračite u ove ugodne večeri završivši dane radeći nešto u čemu uvijek uživate. Zaslužujete to!

 

 

VODOLIJA

Čini se da je svijet već pokrenut čim otvorite oči! Ne bi bilo previše iznenađujuće da vaš popis zadataka postaje sve duži i svakodnevniji. Srećom, ovi užurbani sati neće se nastaviti zauvijek. Trebali biste moći pronaći vrijeme za sebe ovih dana. Ne ustručavajte se dopustiti da vam vrijeme za brigu o sebi potraje i do ove večeri. Možda biste se htjeli čak i ranije javiti i dobiti nešto više.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Jutro stiže sa utemeljenom učinkovitošću, potičući vas da zauzmete svoje mjesto na ovom materijalnom planu i provjerite jesu li sve vaše patke u nizu. Stavite sve od sebe i provjeravajte svoje odgovornosti jednu po jednu dok ih ne ispunite najbolje što možete. Kad su važne stvari obavljene, možete si olakšati ostatak dana! Morat ćete imati jasan raspored jer bi vam se mogla ukazati društvena prilika.