LJUBAV od 15. do 29. Februara: Netko će opet ljubiti bivšeg partnera, dok će OVI znaci nakon dugo vremena započeti opet vezu…

LJUBAV od 15. do 29. Februara: Netko će opet ljubiti bivšeg partnera, dok će OVI znaci nakon dugo vremena započeti opet vezu…

14 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Značajan planetarni aspekt mogao bi vas dovesti u nedoumicu oko vaših osjećaja. S jedne strane, imate popis razloga dug kao vaša ruka zašto više ne biste trebali imati ništa s određenom osobom; ali s druge strane, jako ste privučeni njegovim divnim očima, očaravajućom poezijom i čarobnim smislom za humor.

 

BIK

Ako možete smjestiti određenu pritužbu u kontekst i pratiti izvor pogoršanja sve do njegovih početaka u vama, tada ste učinili uslugu i sebi i voljenoj osobi. Ako možete vidjeti širu sliku, moći ćete razumjeti zašto se određena situacija nastavlja događati i tako početi djelovati na temelju tog znanja.

 

BLIZANCI

Vibracija s planeta donosi vam dublje razumijevanje zašto se netko blizak ponaša na određeni način. Do sada ste možda bili zbunjeni njegovim stavom, koji je, čini se, odavao kombinaciju istinske naklonosti i ravnodušnosti. Dok dopuštate svom umu da luta nad ovim pitanjem, osvanut će spoznaja koja će vam pomoći da vidite što se točno događa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Obično imate prilično odlučan pristup ljubavi i romantici i trenutni osjećaj bi li određena osoba bila prava za vas ili ne. Međutim, značajan planetarni aspekt znači da bi se jednom mogli zapetljati i odabrati nekoga potpuno neprikladnog za sebe. Ovo ne mora biti katastrofa kakva bi mogla biti, jer možete samo naučiti korisnu lekciju.

 

LAV

Planeti vam pomažu da jasnije vidite zašto se osjećate tako dobro u društvu vaše posljednje ljubavi. Ne radi se samo o tome da ova fascinantna osoba ima stila, šarma ili sjajnog smisla za humor; on također dijeli vaše poglede i mišljenja o velikom broju tema i sigurno vas može prosvijetliti o još nekoliko. Sve u svemu, vi ste potpuno oduševljeni.

 

DJEVICA

Sve će biti u redu između vas i vašeg partnera ako samo možete pravilno sagledati perspektivu. Međutim, možda će vam biti teže nego inače znati iz kojeg kuta pristupiti određenoj temi. Ako imate planove o kojima morate razgovarati, morate biti osjetljivi na raspoloženje svog partnera i osjetiti svoj put kroz to.

VAGA

Značajan planetarni aspekt potiče vas da sve svoje logične razloge zašto želite izaći na spoj s određenom osobom ostavite po strani. Prikradno sumnjate da razlozi koje ste usvojili ionako nisu pravi i da imate mnogo privlačniji, ali manje očit plan želje da budete u njegovom društvu. Prestanite razmišljati i pustite se!

 

ŠKORPIJA

Razgovor je jedan od načina na koji konačno možete privući pozornost nekoga tko vas već duže vrijeme progoni svojim šarmom i stilom. Planeti vam stvaraju priliku da se konačno približite razgovoru, a kada počnete razgovarati, oboje ćete biti zapanjeni kako ste uspjeli ostati podalje od života jedno drugoga tako dugo.

 

STRIJELAC

Vibracija s planeta pomaže da se problem iznese na otvoreno o kojem ste imali suzdržanosti oko razgovora sa svojim partnerom. Ne radi se o posebno neugodnoj temi, već samo o tome da uključuje preuzimanje rizika, što može biti dovoljno problematično da se pregovara u bilo kojem trenutku. Ako možete ući u dijalog na pravi način, sve će biti u redu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Atmosfera planeta može vam izazvati zabunu u vezi s vašim odnosom s jednim ili dvoje obožavatelja. Nije da ne možete odlučiti tko vam se najviše sviđa, budući da vam se oboje sviđaju jednako. Samo što oboje imaju osobine koje se ističu i koje vas tjeraju da ih volite podjednako, a ne da budete dovoljno odvažni i hrabri da donesete konačnu odluku.

 

VODOLIJA

Znate da želite reći nešto od stvarnog značaja kako biste produbili vezu između vas i voljene osobe, ali niste sigurni koji bi pristup bio najbolji. Mora doći ravno iz srca, ali ne smijete riskirati potpunu spontanost, jer bi to sve uništilo. Ipak, ako nastavite takav kakav jeste, vaš će govor sigurno zvučati izmišljeno. Zato budite svoji!

 

RIBE

Ovo je idealno vrijeme da organizirate zabavu pod krinkom međusobnog upoznavanja zanimljivih ljudi, a da pritom pazite na sebe. Kroz eter će teći neki intelektualno poticajni razgovori, od kojih će neki sigurno privući vašu nepodijeljenu pozornost. Samo se trebate prilagoditi onima koji obećavaju raj.