LJUBAV od 15. do 28. Februara: Netko će opet ljubiti bivšeg partnera, dok će OVI znaci nakon dugo vremena započeti opet vezu…

OVAN

Značajan planetarni aspekt mogao bi vas dovesti u nedoumicu oko vaših osjećaja. S jedne strane, imate popis razloga dug kao vaša ruka zašto više ne biste trebali imati ništa s određenom osobom; ali s druge strane, jako ste privučeni njegovim divnim očima, očaravajućom poezijom i čarobnim smislom za humor.

 

BIK

Ako možete smjestiti određenu pritužbu u kontekst i pratiti izvor pogoršanja sve do njegovih početaka u vama, tada ste učinili uslugu i sebi i voljenoj osobi. Ako možete vidjeti širu sliku, moći ćete razumjeti zašto se određena situacija nastavlja događati i tako početi djelovati na temelju tog znanja.

 

BLIZANCI

Vibracija s planeta donosi vam dublje razumijevanje zašto se netko blizak ponaša na određeni način. Do sada ste možda bili zbunjeni njegovim stavom, koji je, čini se, odavao kombinaciju istinske naklonosti i ravnodušnosti. Dok dopuštate svom umu da luta nad ovim pitanjem, osvanut će spoznaja koja će vam pomoći da vidite što se točno događa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Obično imate prilično odlučan pristup ljubavi i romantici i trenutni osjećaj bi li određena osoba bila prava za vas ili ne. Međutim, značajan planetarni aspekt znači da bi se jednom mogli zapetljati i odabrati nekoga potpuno neprikladnog za sebe. Ovo ne mora biti katastrofa kakva bi mogla biti, jer možete samo naučiti korisnu lekciju.

 

LAV

Planeti vam pomažu da jasnije vidite zašto se osjećate tako dobro u društvu vaše posljednje ljubavi. Ne radi se samo o tome da ova fascinantna osoba ima stila, šarma ili sjajnog smisla za humor; on također dijeli vaše poglede i mišljenja o velikom broju tema i sigurno vas može prosvijetliti o još nekoliko. Sve u svemu, vi ste potpuno oduševljeni.

 

DJEVICA

Sve će biti u redu između vas i vašeg partnera ako samo možete pravilno sagledati perspektivu. Međutim, možda će vam biti teže nego inače znati iz kojeg kuta pristupiti određenoj temi. Ako imate planove o kojima morate razgovarati, morate biti osjetljivi na raspoloženje svog partnera i osjetiti svoj put kroz to.

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV od 15. do 28. Februara: Netko će opet ljubiti bivšeg partnera, dok će OVI znaci nakon dugo vremena započeti opet vezu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top