Evo što se događa 16. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 16. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

15 veljače, 2023 0 By Admin

2. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Stalno ste bili ohrabrivani da vidite istinu unutar vlastitog života i da počnete s promjenama kako biste prekinuli izbjegavanje u kojem ste živjeli. Današnja energija naglašava Mars u Blizancima koji potiče komunikaciju. Mjesec u Strijelcu daje nadu i optimizam da možete vidjeti da vam je na raspolaganju još mnogo toga.

Ne radi se samo o tome jeste li uz osobu koju volite ili ne, već o tome možete li reći da volite sebe. Strijelac za vas predstavlja istraživanje, ekspanziju, putovanje, avanturu, učenje pa čak i teme duhovnosti. Sve avenije kojima također vlada ovaj vatreni znak. Vrijeme je da vjerujete u ono što znate da je stvarno. Posebno kada je u pitanju ljubav. Dopustite sebi da napredujete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Dok Mjesec u Strijelcu sam po sebi možda neće donijeti mnogo romantičnih vibracija, veća je priča ovdje kako će Mars u Blizancima napisati još jedno poglavlje u priči koja se za vas odvija od kolovoza. Mars je planet strasti i akcije, u Blizancima je bio fokusiran na odluke, izbore i istinu.

Kao Riba, energija Blizanaca vlada vašim domom i obiteljskim sektorom, što znači da ste ovdje vidjeli najviše promjena i razvoja. Sada kada su svi planeti izravni, a Mars nastavlja svoje povoljno putovanje kroz Blizance, možete početi uviđati više svrhe ovog tranzita za vas. Danas potražite izbore kada je riječ o tome što dom znači i s kim ga dijelite. Još uvijek možeš biti ti, imati slobodu i ljubavnu vezu punu podrške. Sretno!

Stranice: 1 2