Evo što se događa 16. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 16. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

15 veljače, 2023 0 By Admin

Mjesec u znaku Strijelca u podne je u harmoniji s Jupiterom u Ovnu, pojačavajući  ljubavne osjećaje, kao i vaše najdublje strasti.

Jupiter je najsretniji planet u zodijaku, onaj zbog kojeg sve izgleda poboljšano – i onaj koji stvara čuda.

Danas, kada se uskladi s Mjesecom, vaše raspoloženje, dispozicija i pogled na život se poboljšavaju i povećavaju, pomažući vam da zračite ono što kažete da želite od ljubavi i veze.

Energija ovo dvoje također pogoduje dugoročnim ljubavnim vezama, a posebno braku. To znači da, iako je često popularno za prosidbe, može biti više nego inače, posebno ako imate vrlo komunikativnu povezanu vezu.

Ali naravno, pravi vatromet je sačuvan za ovu večer jer se Mjesec u Strijelcu suprotstavlja Marsu u njegovom sestrinskom horoskopskom znaku Blizancima.

Strijelac i Blizanci su suprotni znakovi koji predstavljaju komplementarnu prirodu zdravih odnosa.

U ovom slučaju, pokreće električnu energiju strasti prema vama i onome s kim provodite večer, čak i ako ste ta osoba vi sami.

Mars je u Blizancima od kraja kolovoza, a čak je boravio i u podzemlju tijekom svoje retrogradnosti krajem prošle godine.

Mjesec u Strijelcu i Mars u Blizancima pobrinut će se da dan završite na najbolji mogući način, a može biti i ugodno i prekrasno očekivano.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 16. februara:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Današnja energija može biti samo trenutak jasnoće koji vam je potreban u vašem romantičnom životu. Od kolovoza Mars u Blizancima vas vodi na putovanje u smislu kako razmišljate o ljubavi, kako donosite odluke i što vas motivira.

Sada, dok se Mars priprema za svoj posljednji mjesec u ovom znaku, vi ste u fazi odgovora i akcije. To znači da ste sada na mjestu za donošenje odluka koje su bile na periferiji vašeg života od kraja prošlog ljeta.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako danas s Marsom u Blizancima koji simbolizira akciju u vašem romantičnom životu i Jupiterom u Ovnu koji se povezuje s obvezom, ne samo da konačno znate što želite, već također znate kako to dobiti.

Nastavak na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2