OVIM znacima dolaze tri dana KAO IZ BAJKE. Razna IZNENAĐENJA donijet će im nestvarno zadovoljstvo!

OVIM znacima dolaze tri dana KAO IZ BAJKE. Razna IZNENAĐENJA donijet će im nestvarno zadovoljstvo!

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ne morate zaokružiti određene procese ako je njihova funkcija već uspostavljena. Niste u jurnjavi za bilo kojim oblikom savršenstva i trebate praktičan pristup svakodnevnim stvarima.

Neki ljudi neće razumjeti vaš nedostatak takta ili vaš pristup određenim stvarnostima. Ostavite otvorene mogućnosti i nemojte raspravljati o svojim planovima gdje stalno nailazite na kritike.

 

 

BIK

Čini se da je ovo idealno vrijeme za prekretnicu u komunikaciji, raspravu o važnim stvarima i duboku analizu koja bi vašem čitavom životu mogla dati smisao i smjer ako mu date priliku.

Čini se da je puno lakše pronaći sredinu u pitanjima za koja se činilo da nemaju sredine. Uz ovako visoku razinu prihvaćanja i razumijevanja, svaki odnos se može razvijati i izliječiti, malo po malo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Niste baš zamišljali da će se budućnost odvijati onako kako se odvija, ali ste sretni što ste prošli kroz određena iskustva, iako su bila zahtjevna i teška. Lekcije koje ste naučili vuku vas kroz negativne emocije i obrasce koji su spremni biti ostavljeni.

S pravim sustavom potpore stres će se smanjiti. Razgovarajte s ljudima koji vam pomažu da se osjećate smireno i uvidite dublje značenje u situacijama koje su obično uznemirujuće ili teške za srce.

 

 

RAK

Traganje za bilo kojim idealom može se činiti uzaludno kada ste dobro prilagođeni svojoj trenutnoj stvarnosti. Pogledajte potencijal i stvari koje uistinu želite promijeniti, prije nego što se previše udobno smjestite u bilo koju zonu udobnosti koja vas ne čini sretnima i zadovoljnima.

Nećete daleko stići ako na tom putu budete govorili o previše detalja i planova. Umjesto da pričate, djelujete impulsivno i vidite gdje ćete stići kada se posvetite određenim djelima koja vas vode u željenom smjeru.

 

 

LAV

Ako se ne opustite i počnete se kretati u toku, mogli biste pronaći sebe kako tražite kontrolu tamo gdje je nema i osjećate se zatočenima vlastitim uvjerenjima. Opustite se, provedite vrijeme sa svojim istinskim željama i prepoznajte svoju vrijednost umjesto da se zadovoljite samo zadovoljavanjem potreba drugih ljudi.

Imate puno toga za ponuditi svijetu, ali ste i umorni od situacija koje su vam iscrpile energiju. Postoji bolji način da se nosite sa situacijom i vrijeme je da je prihvatite.

 

 

DJEVICA

Niste bili u potpunosti svjesni povijesti koja je dovela do ovog trenutka, a još uvijek morate puno naučiti kako biste u potpunosti razumjeli procese koji se naglašavaju u vašem vlastitom životu i vašem trenutnom okruženju.

Lijep dijalog pomoći će vam da se za sada osjećate bolje, ali ćete morati kopati po emocijama koje nisu tako lake kako biste došli na drugu obalu i krenuli dalje od određenih problema.

VAGA

Dok vas čuvaju čvrsta prijateljstva i veze koje se pojavljuju kada je potrebno, imate problema s razumijevanjem emocionalnog toka onih koji su vam najbliži. Nešto nije u redu, iako ste dali sve od sebe, a ograničenja koja ste prepoznali mogu biti previše gruba na nečijem srcu.

Pokušajte ostati fleksibilni za drugačiji smjer, za stvari koje bi vam mogle neizmjerno poboljšati život, i umjesto da se opirete promjeni, prihvatite sve aspekte i mogućnosti koje ona donosi.

 

 

ŠKORPIJA

Stekli ste osjećaj stabilnosti kroz nestabilne emocije i vremena i osjećate se samopouzdano u pogledu izbora koje biste željeli donijeti danas. Uz pravi dijalog, sve je moguće. Vrata se otvaraju kroz čisti kontakt s drugim ljudima i otvorenu komunikaciju o svačijim stvarnim potrebama.

Nema pretjerivanja kada su u pitanju vaše stvarne želje i snovi. Biti realan ne znači nužno biti ograničen stalnom borbom.

 

 

STRIJELAC

Postoje misli i ideje za koje biste željeli utrošiti vrijeme da ih oživite, ali niste spremni proći kroz određene izazove sami. Pronađite nekoga s kim ćete podijeliti svoje planove, ali pazite da ne pričate previše o tome gdje to nije produktivno i ne vodi do ostvarenja vaših ciljeva.

Ne možete predugo ostati na jednom mjestu, ne smijete zanemariti svoju potrebu za promjenom. Čak i ako netko vama vrlo blizak misli da biste se trebali skrasiti. Prihvatite taj unutarnji pogon koji vam pomaže da iz dana u dan poboljšavate svoj život.

 

 

JARAC

Iako možete prepoznati talent i protok informacija koji pomažu da stvari procvjetaju, također ste svjesni da za neke stvari nije pravo vrijeme i da se lako vrte izvan vaše kontrole.

Postoje okolnosti na koje jednostavno ne možete utjecati, koliko god se trudili. Prigrlite ono što vam je dano sa zahvalnošću i ljubavlju za one koji su na tom putu pokazali podršku i ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovo su dobri dani da preispitate svoje ciljeve. Razmislite o stvarima zbog kojih se osjećate nedostojno ili loše. Ali i onima koje vam pomažu podići raspoloženje i zapaliti vašu unutarnju vatru. Ako niste strastveni prema svom poslu i dijelovima svoje rutine, mogli biste se ponovno osjećati zaglavljenima.

Okrenite glavu u pravom smjeru i počnite raditi na stvarima koje smatrate lijepima i inspirativnim. Mirna ljubav je uvijek onaj snop svjetla koji vam pomaže zadržati fokus tamo gdje bi trebao biti postavljen. Sretno!

 

RIBE

Astralna konfiguracija ponovno donosi oslobođenje, u svom prirodnom ciklusu. Možete vidjeti napredak u vašim odnosima, čak i na mjestima gdje ste mislili da stvari s vremenom ne mogu biti bolje. Neka vaše srce bude otvoreno za interakcije u kojima se bol prepoznaje jednako kao i radost.

Nema mjesta odbacivanju bilo kakvog osjećaja. Iako to zahtijeva veliku fleksibilnost, spremni ste pristupiti stvarima drugačije i vidjeti ih u drugačijem svjetlu.