OVIM znacima dolaze tri dana KAO IZ BAJKE. Razna IZNENAĐENJA donijet će im nestvarno zadovoljstvo!

OVAN

Portret Georgea Washingtona na novčanici od jednog dolara potječe od nedovršenog portreta koji sadrži samo njegovo lice. Ne morate zaokružiti određene procese ako je njihova funkcija već uspostavljena. Niste u jurnjavi za bilo kojim oblikom savršenstva i trebate praktičan pristup svakodnevnim stvarima.

Neki ljudi neće razumjeti vaš nedostatak takta ili vaš pristup određenim stvarnostima. Ostavite otvorene mogućnosti i nemojte raspravljati o svojim planovima gdje stalno nailazite na kritike.

 

 

BIK

Više od 65% američkih vatrogasnih odjela ima volontere. Čini se da je ovo idealno vrijeme za prekretnicu u komunikaciji, raspravu o važnim stvarima i duboku analizu koja bi vašem čitavom životu mogla dati smisao i smjer ako mu date priliku.

Čini se da je puno lakše pronaći sredinu u pitanjima za koja se činilo da nemaju sredine. Uz ovako visoku razinu prihvaćanja i razumijevanja, svaki odnos se može razvijati i izliječiti, malo po malo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Niste baš zamišljali da će se budućnost odvijati onako kako se odvija, ali ste sretni što ste prošli kroz određena iskustva, iako su bila zahtjevna i teška. Lekcije koje ste naučili vuku vas kroz negativne emocije i obrasce koji su spremni biti ostavljeni.

S pravim sustavom potpore stres će se smanjiti. Razgovarajte s ljudima koji vam pomažu da se osjećate smireno i uvidite dublje značenje u situacijama koje su obično uznemirujuće ili teške za srce.

 

 

RAK

Traganje za bilo kojim idealom može se činiti uzaludno kada ste dobro prilagođeni svojoj trenutnoj stvarnosti. Pogledajte potencijal i stvari koje uistinu želite promijeniti, prije nego što se previše udobno smjestite u bilo koju zonu udobnosti koja vas ne čini sretnima i zadovoljnima.

Nećete daleko stići ako na tom putu budete govorili o previše detalja i planova. Umjesto da pričate, djelujete impulsivno i vidite gdje ćete stići kada se posvetite određenim djelima koja vas vode u željenom smjeru.

 

 

LAV

Ako se ne opustite i počnete se kretati u toku, mogli biste pronaći sebe kako tražite kontrolu tamo gdje je nema i osjećate se zatočenima vlastitim uvjerenjima. Opustite se, provedite vrijeme sa svojim istinskim željama i prepoznajte svoju vrijednost umjesto da se zadovoljite samo zadovoljavanjem potreba drugih ljudi.

Imate puno toga za ponuditi svijetu, ali ste i umorni od situacija koje su vam iscrpile energiju. Postoji bolji način da se nosite sa situacijom i vrijeme je da je prihvatite.

 

 

DJEVICA

Australski Aboridžini su na kopnu više od 60.000 godina. Niste bili u potpunosti svjesni povijesti koja je dovela do ovog trenutka, a još uvijek morate puno naučiti kako biste u potpunosti razumjeli procese koji se naglašavaju u vašem vlastitom životu i vašem trenutnom okruženju.

Lijep dijalog pomoći će vam da se za sada osjećate bolje, ali ćete morati kopati po emocijama koje nisu tako lake kako biste došli na drugu obalu i krenuli dalje od određenih problema.

Nastavak na sljedećoj stranici…

OVIM znacima dolaze tri dana KAO IZ BAJKE. Razna IZNENAĐENJA donijet će im nestvarno zadovoljstvo!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top