LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Februar: Poslije SUZA DOLAZI SREĆA i početak jedne ljubavne priče…

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Februar: Poslije SUZA DOLAZI SREĆA i početak jedne ljubavne priče…

14 veljače, 2023 0 By Admin 2

VAGA

Netko iz vaše blizine će pokazati ineters za vas, interes u ljubavnom smislu. Neće vas to pretjerano iznenaditi jer ste tako nešto i očekivali. Sada ćete potpuno biti sigurni u namjere te osobe i to će riješiti i olakšati neke stvari za vas.

 

 

ŠKORPIJA

Danas je dan kada ćete sa svojim partnerom razmjenjivati emocije i pokazati svoju ljubav. Dan za pravo ljubavno uživanje i iskazivanje romantičnih osjećaja.

 

 

STRIJELAC

Ne dozvolite da vam se bilo tko miješa u vaš ljubavni život. Slušajte svoje srce i portupite u skladu sa time. Vi najbolje znate koga želite i svim silama se borite za svoju ljubav, bez obzira na sve drugo. Oni koji vas sputavaju u tome su vam zavidni i ne žele vam dobro, stoga, ignorirajte ih.

 

 

JARAC

Ne ide vam nikako što se ljubavi tiče. Ona osoba koja vam se sviđa, ne mari previše za vas. Promijenite to i okrenite situaciju u svoju korist. Danas će vam se ukazati idealna prilika da osvojite srce te osobe pa ju nikako nemojte propustiti.

 

 

VODOLIJA

Konaćno će vam krenuti na ljubavnom planu i to već u toku današnjeg dana. Doživjet ćete ugodno i romantično iznenađenje od osobe koja vam se sviđa, a za koju niste bili sigurni da li gaji iste osjećaje prema vama. Danas ćete se uvjeriti da je ljubav obostrana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas ćete se uvjeriti koliko vas vaš partner voli jer događaji koji će uslijediti donijet će vam potvrdu u ljubav. To će vam pomoći da opuštenije komunicirate sa partnerom, da ne bude više sumnji u namjere vašeg partnera. Konačan dokaz ljubavi dogodit će se upravo danas.

Stranice: 1 2