Kroz naredna 3 dana OVA 2 horoskopska znaka će KONAČNO pronaći SREĆU u LJUBAVI i moći reći da su SRETNI!-

Kroz naredna 3 dana OVA 2 horoskopska znaka će KONAČNO pronaći SREĆU u LJUBAVI i moći reći da su SRETNI!-

7 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Volite da sve faze vašeg ljubavnog života teku glatko, u atmosferi sve veće intimnosti. Međutim, sljedeći korak može biti šokantan.  Očekivali ste da će stvari krenuti u jednom smjeru, a odjednom se događa suprotno. Dobro pripazite i donesite ispravne odluke jer od toga puno toga ovisi.

 

 

BIK

Trenutni planetarni aspekt čini ove dane vrlo posebnim.. Ne trebate ništa raditi, samo pozovite svog partnera  i učinite nešto zbog čega se osjećate jako dobro. Sve što produbljuje proces ljubavi između vas oboje će imati snažan utjecaj. U činu davanja i primanja stvarate kontinuirani krug ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Svi mi u sebi sadržimo puno različitih osoba koje glumimo kada smo s različitim ljudima. Vi ste slobodni glumiti i igrati mnoge uloge. Vaš ljubavni interes bi mogao vidjeti neke vaše druge strane, stoga budite odvažni i pokažite im od čega ste napravljeni.

 

 

RAK

Ovo je vrlo neobično vrijeme za vas. Mogu se pojavitičudne stvari dok vam astralna energija pokušava donijeti posebnu poruku. Ona može doći u mnogo različitih oblika, od neslućenih razgovora, do stvari koje nećete moći pojmiti. Imajte to na umu, jer vam stiže poruka o posebnoj ljubavnoj vezi.

 

 

LAV

Ovo je vrlo moćno vrijeme da shvatite gdje su vaše granice u vašoj tljubavnoj vezi. To ne mora biti negativan proces, a zapravo može biti prilično pozitivan. Možda ste se ograničavali ili ste jednostavno pustili da stvari teku svojim tokom. Potpunije poznavanje drage osobe omogućit će vam da pronađete ispravnu ravnotežu i uživate u ljubavi.

 

 

DJEVICA

Emocije bi mogle dostići vrhunac. Nije dobro pokušavati zadržati osjećaje, pogotovo ako je to dio ljubavnog pitanja. Stvarno se trebate prepustiti i naći nekoga da iskrenim razgovorom o tome kako se osjećate smirite svoje frustracije. Ne treba se bojati da će to na kraju pogoršati stvari. To može samo učiniti stvari beskrajno boljim.

VAGA

Kako možete stvoriti priliku da poboljšate svoju trenutnu vezu, pitanje je svih pitanja, a tada vam trenutni planetarni aspekt može pomoći u tome. Potaknut će vas oboje da podijelite svoje osjećaje, kao i da stvorite neki način da svoju brigu i dijeljenje usmjerite u pozitivne aktivnosti koje će vam omogućiti da rastete i napredujete.

 

 

ŠKORPIJA

Poruka koju ćete dobiti vas danas može šokirati. Ali nakon što pročitate riječi iznova i iznova i sve ih uzmete nekoliko puta, shvatit ćete da, zapravo, romantična situacija na koju se odnosi neće prestati, već će ući u uzbudljivu i vrlo novu fazu . Tako da možete prestati drhtati i umjesto toga slaviti!

 

 

STRIJELAC

Stvari mogu biti vrlo nejasne  kada je u pitanju vaš odnos sa partnerom.  Možda se stvari neće razvijati baš kako  ste mislili, ali uvijek postoji nada da će se dogoditi čudo i da ćete uspjeti u onome što namjeravate. Bolje je opustiti se i uživati ​​u trenutku koji je sada, a sigurno je da će vrijeme pokazati gdje ste pozicionirani i da li je to ono što želite.

 

 

JARAC

Ovo su  vrlo sretni dani da impresionirate vama dragu osobu svojim jedinstvenim šarmom. Vjerojatno se nećete osjećati  raspoloženi, ali ćete jako uživati ​​u istraživanju različitih puteva vlastitog iskustva. Možda ćete također imati dovoljno sreće da otkrijete da vas već razumiju više nego što mislite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Često otkrijete da morate analizirati svoje srce, a zatim razgovarati o tome, kako bi vaša veza uspjela. Često pokušavate odgoditi ovaj bitan proces, ali možda nećete moći to učiniti kada ste namjeravali. Ako imate hrabrosti izraziti ono što sada proživljavate, mnogi će se manji problemi vrlo brzo riješiti.

 

 

RIBE

Možete  odvesti voljenu osobu negdje gdje to već odavno želite, možete učiniti mnogo toga za vašu ljubavnu vezu. Neki kivni ljudi željet će vam zagorčati vaš ljubavni život i to je ono što možete očekivati.  Izbjegavajte sve vrste spletki i samo budite oprezni.