Kroz naredna 3 dana OVA 2 horoskopska znaka će KONAČNO pronaći SREĆU u LJUBAVI i moći reći da su SRETNI!-

OVAN

Volite da sve faze vašeg ljubavnog života teku glatko, u atmosferi sve veće intimnosti. Međutim, sljedeći korak može biti šokantan.  Očekivali ste da će stvari krenuti u jednom smjeru, a odjednom se događa suprotno. Dobro pripazite i donesite ispravne odluke jer od toga puno toga ovisi.

 

 

BIK

Trenutni planetarni aspekt čini ove dane vrlo posebnim.. Ne trebate ništa raditi, samo pozovite svog partnera  i učinite nešto zbog čega se osjećate jako dobro. Sve što produbljuje proces ljubavi između vas oboje će imati snažan utjecaj. U činu davanja i primanja stvarate kontinuirani krug ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Svi mi u sebi sadržimo puno različitih osoba koje glumimo kada smo s različitim ljudima. Vi ste slobodni glumiti i igrati mnoge uloge. Vaš ljubavni interes bi mogao vidjeti neke vaše druge strane, stoga budite odvažni i pokažite im od čega ste napravljeni.

 

 

RAK

Ovo je vrlo neobično vrijeme za vas. Mogu se pojavitičudne stvari dok vam astralna energija pokušava donijeti posebnu poruku. Ona može doći u mnogo različitih oblika, od neslućenih razgovora, do stvari koje nećete moći pojmiti. Imajte to na umu, jer vam stiže poruka o posebnoj ljubavnoj vezi.

 

 

LAV

Ovo je vrlo moćno vrijeme da shvatite gdje su vaše granice u vašoj tljubavnoj vezi. To ne mora biti negativan proces, a zapravo može biti prilično pozitivan. Možda ste se ograničavali ili ste jednostavno pustili da stvari teku svojim tokom. Potpunije poznavanje drage osobe omogućit će vam da pronađete ispravnu ravnotežu i uživate u ljubavi.

 

 

DJEVICA

Emocije bi mogle dostići vrhunac. Nije dobro pokušavati zadržati osjećaje, pogotovo ako je to dio ljubavnog pitanja. Stvarno se trebate prepustiti i naći nekoga da iskrenim razgovorom o tome kako se osjećate smirite svoje frustracije. Ne treba se bojati da će to na kraju pogoršati stvari. To može samo učiniti stvari beskrajno boljim.

Nastavak na idućoj stranici…

Kroz naredna 3 dana OVA 2 horoskopska znaka će KONAČNO pronaći SREĆU u LJUBAVI i moći reći da su SRETNI!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top