Horoskopski znakovi koji čine LJUBAVNE PAROVE koji su NEKOMPATIBILNI (najnespojiviji) i NIKADA NEĆE USPJETI, a evo i zašto…

Horoskopski znakovi koji čine LJUBAVNE PAROVE koji su NEKOMPATIBILNI (najnespojiviji) i NIKADA NEĆE USPJETI, a evo i zašto…

14 veljače, 2023 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja): Djevica, Ribe, Strijelac

Već vam je dovoljno teško donijeti odluku, pa hajde da vam olakšamo: Niste kompatibilni s Djevicom ili Ribama. To je jednostavno tako kako jest.

I dok mislite da biste to mogli riješiti sa Strijelcem, imajte na umu da rijetko stvari ostaju izvedive kada pokušavate to učiniti između dva vaša znaka.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja): Ovan, Vaga, Jarac

Vjerojatno se često zaljubljujete, zar ne? Razlog zašto ne traje je taj što se više nego vjerojatno zaljubljujete u one koji su rođeni pod znakovima Ovna ili Vage. Malo je vjerojatno da će se dogoditi ako je to slučaj.

Ako gravitirate prema Jarcu, bit ćete frustrirani i spremni na bijeg.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza): Bik, Škorpion, Vodenjak

Ako volite svađu i ljutnju, onda se svakako družite s rođenima u znaku Bika i Škorpiona. Ovo su znakovi zodijaka koji su nekompatibilni i predstavljaju recept za katastrofu u vezi.

Također možete biti previše jaka osobnost za Vodenjaka, što se dugoročno može jednostavno činiti previše “delikatnim” za vaš ukus.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna): Blizanci, Strijelac, Ribe

Ironično, vaši najbolji prijatelji mogu biti oni s kojima ste najmanje kompatibilni, a ti ljudi su Blizanci i Strijelci.

Privlače vas njihove čari, ali ih potajno osuđujete. I pogodi što? Oni vas odmah osuđuju.

Ali ako stvarno želite izbjeći prijateljstvo ili romansu iz noćne more, držite se podalje od Riba.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada): Rak, Jarac, Ovan

Kao donekle otvoreno i društveno stvorenje, potpuno će vas odbiti kruti i strukturirani načini ponašanja i Raka i Jarca.

Vi kopate ravnotežu i svatko s previše vatre bi vas mogao odbiti, zbog čega je najbolje za vas da izbjegavate kontakte s Ovnom.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog): Lav, Vodenjak, Bik

Vaša reputacija je ispred vas, a poznati ste i kao žestoki, zbog čega jednostavno ne podnosite Lava i Vodenjaka. Idu vam na živce, to je jednostavno tako.

Možda ćete se pokušati skrasiti s Bikom jer ćete se diviti njihovoj snazi, ali na kraju Bik jednostavno nije kompatibilan s vama, koliko god se trudili.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca): Djevica, Ribe, Blizanci

Vjerojatno mislite da ste u pravu za svaki izbor koji napravite, što će vas potpuno izluditi kada se nađete u prisustvu izbirljive Djevice ili Ribe s “glavom u oblacima”. Iskušat će vaše strpljenje i na kraju ćete otići od oboje.

Iako se možete slagati s Blizancima, to je isto – njihova neodlučnost natjerat će vas da trčite u brda.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja): Ovan, Vaga, Rak

Recimo to ovako, jarac – ne podnosiš ovna. To znači da će vas Ovan gnjaviti sve dok više ne budete mogli gnjaviti.

Isto vrijedi i za vas i vašu nekompatibilnost s Vagom. Nikada se ni oko čega nećete složiti.

Možete pokušati s Rakom i možda ćete “negdje” stići, ali sigurno nećete izdržati kad jednom budete tamo.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače): Bik, Škorpion, Lav

Sada se sve svodi samo na bitku volja, a ako ikad poželite sve po svome, tada užasnuto bježite od onih koji su rođeni u znaku Bika ili Škorpiona.

Nije da su jači od vas – nisu. Radi se o tome da su puno tvrdoglaviji od vas i to će vam ići na živce.

I dok ste na putu izbjegavanja, Lav je upravo tu na popisu “NE”.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka): Blizanci, Strijelac, Djevica

Ako postoje bilo koja dva znaka za koje jednostavno nećete moći razumjeti umove, to su Blizanci i Strijelci, pa biste mogli stati prije nego što uopće počnete.

A što se kompatibilnosti tiče, Djevica jednostavno nije znak s kojim želite imati veze, jer će se njihova praktičnost potpuno suprotstaviti vašoj potrebi za maštom i punom nadom.

Stranice: 1 2