Evo što se događa 15. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove srijede imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 15. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove srijede imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

14 veljače, 2023 0 By Admin

Od vremena Punog Mjeseca u Lavu, važno je primijetiti što se pojavilo oko tema odgovornosti, odgovornosti i oslobađanja.

Koristeći posljednju četvrtinu Mjeseca, možete iskoristiti snagu ovdje kako biste se oslobodili strahova, sumnji ili čak situacija koje su vam oduzele vrijeme i energiju koje želite posvetiti onome oko čega ste istinski strastveni.

Ovo postavlja pozornicu za sklad koji stvaraju Mjesec u Škorpionu i Venera u Ribama, što vam pomaže da dublje osjetite ljubav prema sebi i drugima.

Obogaćuje veze i potiče strast i predanost jer stvara savršeno okruženje za ljubav.

Ali to je samo početak jer jednom kada Mjesec u Škorpionu ima romantični međuludij s Neptunom u Ribama, sve se vrti oko romantike i intimnosti.

Svemir vam danas daje prednost sa sposobnošću da otpustite važne stvari koje se možda događaju u vašem životu i umjesto toga jednostavno uživate u trenucima ljubavi koje možete.

Današnji dan vas uči da primanje dobrog što vam život nudi ponekad može biti još izazovnije od teških trenutaka.

Ponekad naglašavajući da postajete uvjetovani da očekujete da stvari neće uspjeti ili da se uvijek osjećate nedostatkom na neki način, tako da kada se počnu okretati i iznenada osjetite da sve što ste oduvijek željeli dolazi prema vama – to može biti izazovno primiti.

Što više vjerujete u dobre trenutke, to ćete više dobiti.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 15. februara:

1. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Mjesec u vašem horoskopskom znaku danas baca najbolji ljubavni sjaj na vas i vaš život. Vi ste strastvena i emotivna osoba, ali to ne ovisi ni o kome drugom, pa čak ni o vezi jer su to kvalitete koje su u vama.

Danas dok se Mjesec kreće kroz vaš znak pali sparnu energiju, pokušajte na to gledati kao na priliku za vođenje ljubavi u svakom trenutku vašeg dana. Ta senzualnost i želja koju unosite u svoju vezu mogu se proširiti na svako područje vašeg života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Venera i Neptun aktiviraju teme predanosti, ali ako to nije u kartama, onda prihvatite novu razinu radosnog samoizražavanja koju ovo uvodi u vaš život. Iskoristite ovo da se još dublje zaljubite u sebe i zapamtite da će sve što netko drugi učini ili osjeti biti drugo u odnosu na ono što vi već jeste za sebe.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2