USKORO: Vodolija započinje vezu, Jarac može očekivati neočekivano, Biku i Vagi se vraća bivši, Rak postiže bitne uspjehe, Djevica će imati novca kao nikad prije, Lav pronalazi srodnu dušu…

OVAN

Sada se osjećaš prilično snažno. Vjerojatno ste prilično dobrog zdravlja i vaš um je oštar. Prerasli ste neka područja svog života koja više ne izgledaju kao što su nekad bila. Jedan od njih mogao bi biti vaš rad. Mogli biste razmišljati o napuštanju posla koji ste primarno radili zbog novca i o odlasku u profesiju koju stvarno volite. Učinite to ako vam odgovara.

 

BIK

Slažete li se bolje nego ikad s drugom voljenom osobom? Ako je tako, to je vjerojatno zato što ste više usklađeni s onim što vaš partner misli, osjeća, treba i želi. Možda ćete donijeti nešto prije nego što on ili ona uopće shvate da je to potrebno. To vam može pomoći da postignete novo razumijevanje svoje voljene osobe. Prepustite se toku i iskoristite ga najbolje. Bit će ti drago što jesi. Oni koji nisu u vezi dobit će poziv bivše ljubavi i vjerojatno ponovo započeti vezu.

 

BLIZANCI

Uskoro bi se vaši kreativni impulsi mogli činiti blokiranima. Možda pokušavate doći do svog ili tuđeg roka. Možda ćete osjećati potrebu obaviti neki posao, a čini se da je vaša muza otišla na odmor. Ako je vaš rok službeni, nazovite onoga tko je zadužen i zatražite produljenje. Nećete biti zadovoljni rezultatima ako se prisilite na rad.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Osjećate se kao da možete postići bilo što. I vrlo vjerojatno, možete. Sve na što postavite svoj um i pažnju, lijepo funkcionira. Ipak, pripazite da ne likujete previše. Samo zato što se osjećate nepobjedivim ne znači nužno da i jeste.

 

LAV

Ljudi vas često vide kao sramežljivog i suzdržanog, ali naravno znate da ste stvarno vrlo prijateljski nastrojeni kada se opustite. Neobično vam je lako komunicirati s drugima. Zapravo, osjećate se čisto društveno dok razgovarate i šalite se s najboljima od njih. Ovaj novi, društveni činite čuda za vaš imidž. Morao si se opustiti neko vrijeme. Moguće da ćete upoznati osobu za koju ćete vjerovati da je vaša srodna duša.

 

DJEVICA

Prijatelj koji je planirao svratiti možda se neće pojaviti. Možda ćete se zabrinuti jer ova osoba nije osoba koja će vas oduševiti. Nemojte zamišljati nesreće ili katastrofe. Krivac je vjerojatno promet. Telefonirajte svom prijatelju. Ako ne dođete do njega ili nje, ostavite poruku da vas nazove. Vaš prijatelj je vjerojatno dobro, ali možda ćete morati odgoditi posjet za neki drugi dan. Odigrajte nešto na sreću, velika su mogućnosti velikog novčanog dobitka.

Nastavak na sljedećoj strani…

USKORO: Vodolija započinje vezu, Jarac može očekivati neočekivano, Biku i Vagi se vraća bivši, Rak postiže bitne uspjehe, Djevica će imati novca kao nikad prije, Lav pronalazi srodnu dušu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top