Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

13 veljače, 2023 0 By Admin

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan približava vas steliju u Ovnu sljedeći tjedan koji će donijeti nešto u vašem romantičnom životu. U tjednu koji je pred nama Pallas asteroid koji vlada mudrošću okreće se izravno u vašu zonu karijere koja igra važnu ulogu u onome što će se za vas razvijati i već se razvija unutar vašeg romantičnog života.

Pobrinite se da uzmete ono što ste naučili o granicama i vrijednostima tijekom proteklih nekoliko mjeseci i postavite sve što trebate imati na mjestu kako biste se osjećali kao da svom ljubavnom životu možete dati ono što mu je potrebno — i primiti ono što trebate od to.

Iako je većina romantičnih događaja koji dolaze zbog vašeg vlastitog rasta koji uključuje ono što zaslužujete, postoji i mali dio koji će promijeniti vaš izgled u vašem profesionalnom životu.

Kada ste se osjećali obeshrabreno u svojoj vezi, normalno je da ste se udubili u posao jer barem tamo možete pronaći opipljive načine za mjerenje uspjeha. Ali sada morate biti u mogućnosti stvoriti prostor da taj odnos u vašem životu procvjeta.

Ali sada morate biti u mogućnosti stvoriti prostor da taj odnos u vašem životu procvjeta ovaj tjedan kako biste se usredotočili na svoje lekcije, primijenili ono što vam je potrebno i zatim ostali nepopustljivi u iskrenom uvjerenju da zaslužujete svaku mrvicu dobrote koja vam je na putu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ovog tjedna neki važni dijelovi kliknu na svoje mjesto o značaju i važnosti intimnosti mijenjajući vaš pogled na ljubav i veze.

Već razmišljate o stvarima u ozbiljnijem tonu jer se toliko planeta upravo sada spušta u Ovna što otvara teme braka, djece i radosti. To ne znači da se morate prijaviti za bilo koji od njih, već samo da će igrati ključnu ulogu u vašem životu sljedećih mjesec dana — pa čak i duže.

Asteroid Pallas pretvara se izravno u Raka, horoskopski znak koji vlada intimnošću i transformacijom.

Pallas predstavlja mudrost i sposobnost da se borite za ono što stvarno želite i trebate. Sposobnost vođenja rata je da imate odnos i život kakav želite ako se za to ukaže potreba.

To bi moglo pokrenuti novu perspektivu o važnosti intimnosti; gledajući to sa stajališta veze, a ne fizičkog, što će vam pomoći da počnete znati u kojem smjeru vas vodi ova faza transformacije.

Sunce koje se ovog tjedna vraća u horoskopski znak Ribe pun ljubavi i nade osvjetljava vašu arenu doma i obitelji, sugerirajući da ste spremni prihvatiti vjeru za ono u što vjerujete. Ali sve je ovo samo u pripremi za vatromet koji će sljedeći tjedan donijeti stellium.

Stranice: 1 2