Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

13 veljače, 2023 0 By Admin

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tjedan pred nama donosi povratak Sunca u romantični vodeni znak Riba. Ribe vladaju vašim romantičnim sektorom tako često kada je ovaj vodeni znak aktiviran, skloni ste vidjeti promjene unutar vlastitog ljubavnog života. Ovaj solarni povratak ne donosi samo priliku za početak, već i istinsku promjenu.

Koliko god energija Riba donosi prilike u vaš romantični život, to ne znači da je uvijek od koristi. Proteklih nekoliko mjeseci bilo je ispunjeno blagoslovima, ali i izazovima dok plovite novim vodama kretanja u ono što ste rekli da ste oduvijek željeli. Lako je govoriti o odnosima ili obiteljskom životu koji želite, ali često je drugačija situacija da to prihvatite i primite.

Solarni povratak u Ribe donosi neku povoljnu energiju koja sugerira da će se, zbog još jednog kraja u vašem životu, konačno dogoditi početak.

Iako je ovo opća tema za vas, ona sugerira nešto što je posebno romantično ili povezano s intimnošću. Za vas se radi o spoznaji da iako ništa neće uistinu ići po planu, to ne znači da neće završiti ispunjenjem svih vaših snova.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Vaše je godišnje doba Ribe, a to znači da cijeli svijet ima svoj pogled kako biste mogli vidjeti kako čarobno i eterično gledate na svijet svaki dan u svom životu.

Solarni povratak ovog tjedna u vašem vlastitom znaku je prekretnica za vas, ne samo u romantičnom smislu, već iu stvarnoj mogućnosti da dobijete život kakav ste oduvijek željeli. Ovo je prilika za vas da prigrlite više svojih želja i potreba i to učinite nekom vrstom akcije za veće obilje.

Uvijek imate dar za kompromis, ali to ne znači da se ne trebate jednostavno zalagati za ono što stvarno želite. Upravo to vam donosi ova sezona Riba. Saturn i Mjesec će se udaljavati jedan od drugoga tijekom nadolazećeg tjedna baš u trenutku kada se Venera, planet ljubavi, priprema prijeći u Ovna, horoskopski znak koji za vas vlada vrijednostima.

Saturn završava svoju vladavinu u Vodenjaku prije nego što prijeđe u vaš znak zodijaka, što znači da ste proradili i naučili sve što vam je suđeno o nesvjesnom i najdubljem dijelu vašeg života i uma. Za vas je kraj igranja na sigurno sa svojim srcem i dopuštanja sebi da jednostavno uđete sve.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2