Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

13 veljače, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 18. veljače

Sunce u Ribama aktivira vašu kuću zdravlja što znači da je vrijeme da se pobrinete da nije samo vaše tijelo u pristojnoj formi, već i vaše srce i um.

Vaš zdravstveni sektor upravlja dnevnim rutinama na mjestima koja utječu na vaše emocionalno, mentalno, fizičko i duhovno zdravlje.

Dok su Ribe prisutne, više se brine za vašu dušu nego za vaše tijelo, pa se oslonite na ovaj resurs kako biste bili skloniji primiti sve blagoslove koji su vam na putu.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 16. veljače

Pallas je asteroid koji upravlja mudrošću, znanjem i sposobnošću da se borite za ono što znate da želite i trebate.

Kod Raka ono postaje osjetljivije i brižnije. Više se brine za sebe i svoj dom, ali s ovim vodenim znakom koji vlada vašim sektorom sreće, također će vam pomoći da proširite svoj život u područjima koja su vam stvarno potrebna.

Ponekad je proširenje koje vam je potrebno sposobnost da vidite stvari iz jedinstvene perspektive umjesto da mijenjate mjesto gdje se nalazite.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 16. veljače

U vašem životu dolazi kraj jedne ere koja prolazi na toliko mnogo načina. Iako se može činiti da se više događa unutar vašeg romantičnog ili kućnog okruženja, to je transformacija koja će proći kroz svako područje vašeg života.

Mars se kreće kroz Blizance aktivirajući vaše odnose dok se Saturn priprema prijeći u znak Riba donoseći predanost i predanost vašim odnosima.

Danas se ipak radi o posljednjem stupnju Vodenjaka gdje su se susreli Sunce i Saturn. Ovo stavlja važne razgovore na stol i možda samo onaj posljednji kojeg ste strepili, ali koji će vas osloboditi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 18. veljače

Kao Jarcu, emocionalno izražavanje nije uvijek vaša jača strana. Međutim, ovaj tjedan kada vam Sunce u Ribama osvjetljava sva pitanja komunikacije, trebali biste se osjećati samopouzdanije u ovoj areni.

Sposobnost izražavanja emocionalno i još autentičnije profesionalno omogućit će vam da pokažete osjećaje i vještine koje posjedujete. Ne morate mijenjati tko ste, ali sposobnost da u potpunosti pokažete da sebe može učiniti veliku razliku u poslu i ljubavi.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan u tjednu: petak, 16. veljače

Bit će to prilično težak tjedan za Vodenjaka. U nadolazećim danima, Sunce i Saturn će se poravnati zajedno na posljednjem stupnju Vodenjaka donoseći kraj jedne ere i spoznaju da ne samo da ste uspjeli proći kroz nešto veliko u svom životu, već i da ste sada slobodni gledaj unaprijed na ono što je sljedeće.

Sunce upravlja radnjama dok Saturn predstavlja lekcije i granice, u Vodenjaku vam pomažu da vam pokažu kako da zatvorite ono staro poglavlje koje je zaista gotovo i da vidite koliko vas ljepote sada okružuje.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 18. veljače

Sunce u astrologiji predstavlja vašu unutarnju srž i radnje koje poduzimate. Dok Sunce ulazi u vaš sanjivi i intuitivni znak, to je prilika da se vratite svom pravom ja.

Neće svi razumjeti um ili čak srce Riba, ali važno je da odvojite ovo vrijeme kako biste odali počast odakle ste došli i gdje ste sada.

Ovo nije samo solarni povratak, već prilika za ponavljanje nekih važnih stvari u vašem životu.

Stranice: 1 2