Ova tri dana će biti kao iz najljepše bajke! OVA 4 znaka će biti LUDI od SREĆE!

OVAN

Samopoštovanje je trenutno glavna tema vašeg ljubavnog života. Što više volite sebe u potpunosti i bez kompromisa, to bi vaši odnosi trebali biti zdraviji. Ako štedite na autentičnoj brizi o sebi i afirmaciji, mogli biste postati posesivni i privrženi prema svom ljubavniku, očekujući od njega da nadoknadi ono što niste uspjeli izgraditi u sebi. Ako od partnera očekujete dar, pokušajte si dati ono što želite i najviše trebate.

 

 

BIK

Veze su vam trenutno svjetlo vodilja, ali možda ćete se boriti da vidite svu tu ljubav.Vrijeme je da razgovarate o tome što je ljubav i što ona znači za vas u ovom trenutku, iako je vaš znak poznat po tome što je ponekad spor u suočavanju s razlikama s ljubavnikom . Umjesto da prekrižete ruke na prsima i šutite, pokušajte se otvoriti i očistiti zrak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana ćete biti puni iznenađenja da vas vaš ljubavnik možda neće ni prepoznati! Vjerojatno ćete se šokirati vlastitim željama. Pokušajte ostati otvoreni za nove ljubavne stilove i načine u vezi – ovo je sjajna izlika za izlazak iz ograničavajućih navika ili kolotečina.

 

 

RAK

Pripremite se magnetizirati, privući i nagnuti se do ljubavi! Bit ćete u središtu pozornosti na sve moguće načine. Ovo je sladak i lijep podsjetnik da način na koji vodite život – polako i sa svrhom – treba da ga oponašaju ljudi oko vas, posebno vaš ljubavnik ili dugogodišnji partner. Oblačenje i pokazivanje toplo se preporučuje.

 

 

LAV

Svakodnevni detalji vašeg romantičnog života pojavljuju se na način koji ne možete zanemariti. Trebate komunicirati o svemu što vas muči na nježan način i pun ljubavi. Iako biste mogli biti zainteresirani za promjenu dinamike u kojoj vas partner nervira, mogli biste ispasti pasivno-agresivni. Najbolje je reći: “Volim te i bio bih tako sretan da promijeniš ovo.”

 

 

DJEVICA

Vaše romantične fantazije bi mogle biti izvan ovog svijeta. Vaše tajne želje su negdje u njima, i pod tim utjecajem, vjerojatnije je da će se uzdići na vrh vašeg uma. To vam ih čini dostupnijim – i daje vam mogućnost da ih podijelite sa svojim ljubavnikom, simpatijom ili dugogodišnjim partnerom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ova tri dana će biti kao iz najljepše bajke! OVA 4 znaka će biti LUDI od SREĆE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top