OVIH DANA: Naizgled sasvim obična tri dana OVOM znaku će postati DANI za PAMĆENJE!

OVIH DANA: Naizgled sasvim obična tri dana OVOM znaku će postati DANI za PAMĆENJE!

30 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovih dana: Vrijeme je da razmislite o realnim stvarima, fizičkim zahtjevima i nedostacima te o tome što vam nedostaje u stvarnom svijetu. Vaše tijelo žudi za određenom hranom, kretanjem i zdravim načinom života i veze s drugima ne bi vas smjele tjerati na toksična ponašanja koja pokušavate izbjeći.

Govorite o svojim potrebama i ne dopustite da vas netko izaziva u ponašanjima koja ne pomažu vašoj općoj dobrobiti. Koliko god jaki možete biti, morate se zaštititi i od toksičnih utjecaja.

 

 

BIK

Oslanjanje na sebe uvijek je najbolje rješenje, ali ne možete zadržati sve informacije i ne podijeliti ih s ljudima koje volite i onima s kojima želite biti povezani. Nemojte biti ta koja će prekinuti krug povjerenja, čak ni ako osjećate snažan pritisak da nastavite skrivati ​​dijelove sebe koji žude za prihvaćanjem.

Govorite istinu i ne očekujte ništa osim istine zauzvrat. Neke kompromise ne treba činiti, a u srcu možete osjetiti kada nešto nije u redu i nečije tvrdnje obmanjuju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Osjećate se uravnoteženo u najčudnijim okruženjima i situacijama, ali ste spremni ići sa svojom neobičnošću i slijediti je. Već ste napravili prvi korak i on se ne može poništiti, pa se možete okušati u onome što ste započeli.

Odvojite trenutak da razmislite o pravoj strategiji, ali nemojte odugovlačiti ako imate predosjećaj. Vaši instinkti prenose važne poruke na vaš način. Slušajte ih pažljivo.

 

 

RAK

Morate razmišljati o vremenskim okvirima i očekivanjima svijeta i držati stvari pod kontrolom prije nego što izađu i izazovu poplavu kritika.

Provjerite svaki papir dvaput, izmjerite svoje riječi i pobrinite se da vaši izbori ne postanu kontraproduktivni iz najboljih mogućih namjera. Trebali biste se slobodno izražavati, ali i dalje zadržati fokus netaknutim.

 

 

LAV

Najpotrebniji artikli u skloništima za beskućnike su čarape. Prepoznajte što netko očajnički treba u svom životu i provjerite imate li potencijala pomoći. Moguće je da ste previdjeli neke prilično uobičajene stvari i stajali po strani dok ste mislili da pomažete.

Provjerite jesu li vaši dugovi plaćeni i pogledajte pojedinosti koje još trebate obaviti. Imate vremena razriješiti dileme koje su se gomilale posljednjih nekoliko mjeseci.

 

 

DJEVICA

Vrijeme je da bez odgađanja pokažete inicijativu, ali to nije lako kada ne znate čemu vjerovati i kojem se ishodu možete nadati. Um je zamagljen, a ovih dana možete se naći nemirni i trebaju vam različite informacije. Provedite dovoljno vremena sami kako biste dovoljno dobro razumjeli vlastite izbore.

Stvarnost stvari počinje se razvijati. Prošli ste kroz neke dramatične promjene u posljednje vrijeme dok ste se prepustili toku i jednostavno slijedili svoj predosjećaj. Priznajte što ste prošli.

VAGA

Spremni ste prihvatiti izazov, ali niste baš spremni za ono što slijedi. Budite oprezni i u skladu s informacijama koje dolaze od drugih ljudi. Vaš društveni krug dovoljno je velik da vam pomogne s problemima na koje biste mogli naići dok se krećete.

Zadržite neke riječi za sebe dok ne budete sigurni da je vaš trenutak ispravan. Pogrešno procijenjeni i neshvaćeni, ljudi su skloni činiti stvari iz inata i ulaziti u sukobe koje biste radije izbjegavali.

 

 

ŠKORPIJA

Danas se ne osjećate kao sami, ali morate pronaći svoje utemeljenje i stupiti u kontakt s instinktima koji vam mogu pomoći da pređete s bilo koje zabrinjavajuće emocije. Veze s prošlošću mogu pomoći ako se temelje na rastu i podršci učenju koje omogućuje širinu i napredak.

Ne biste željeli stajati mirno i previše stagnirati u svojim izborima. Imajte na umu da neće biti lako provesti promjene u grupama i odnosima s ljudima koji nisu baš fleksibilni.

 

 

STRIJELAC

Jaja leptira pričvršćena su na lišće gotovo neraskidivim ljepilom. Imate sposobnosti koje drugi nisu imali priliku dešifrirati i razumjeti, ali ne dugujete previše objašnjenja ili nikome pokazati svoje trikove i lekcije koje ste morali naučiti na teži način.

Pazite da nečiju prisutnost i napore ne uzimate zdravo za gotovo, držeći svoje srce otvorenim za sljedeću fazu svog života. Moguće je napraviti sljedeći potez, potrebno je samo malo više vjere.

 

 

JARAC

Niste baš bili iskreni s nekim tko vam je blizak. Da biste podigli razinu intimnosti u bliskoj vezi, morat ćete progovoriti o svojim osjećajima i svemu što vas pokreće da pogledate u svoju ranu. S druge strane, ne biste trebali prolijevati hladne istine dok se ne osjećate sigurnim da to učinite.

Ako su vas u prošlosti uzimali zdravo za gotovo, ovo je dobar trenutak da vidite gdje nedostaje zahvalnost i što možete iskoristiti i profitirati od situacije. Krenite dalje od onoga što više nema vrijednosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Što više razmišljate o prošlosti, teže je usredotočiti se na sadašnji trenutak. Izuzetno je lako izgubiti kontrolu i ponovno naletjeti na velika očekivanja, kada se stvarno suočite s teškom istinom i stvarnostima koje se ne mogu izbjeći jer su pred vama.

Udarac po zapešću je bolji od guranja glave kroz zid. Prepoznajte signale neriješenih problema i prazne priče koje neće voditi u smjeru koji se činio očiglednim.

 

RIBE

Postavljate stvari i ne želite ništa mijenjati dok je napredak vidljiv i možete napraviti sljedeći korak. Spremni ste za novi početak, bez smirivanja, odgađanja ili osvrtanja.

Život ima nešto na zalihama za vas, ali vaša očekivanja trebaju ostati realna, a vi se još jednom oslonite na sebe. S pravim potezima, trebali biste stići do cilja u trenu.