Naizgled sasvim obična tri dana OVOM znaku će postati DANI za PAMĆENJE!

OVAN

Vrijeme je da razmislite o realnim stvarima, fizičkim zahtjevima i nedostacima te o tome što vam nedostaje u stvarnom svijetu. Vaše tijelo žudi za određenom hranom, kretanjem i zdravim načinom života i veze s drugima ne bi vas smjele tjerati na toksična ponašanja koja pokušavate izbjeći.

Govorite o svojim potrebama i ne dopustite da vas netko izaziva u ponašanjima koja ne pomažu vašoj općoj dobrobiti. Koliko god jaki možete biti, morate se zaštititi i od toksičnih utjecaja.

 

 

BIK

Oslanjanje na sebe uvijek je najbolje rješenje, ali ne možete zadržati sve informacije i ne podijeliti ih s ljudima koje volite i onima s kojima želite biti povezani. Nemojte biti ta koja će prekinuti krug povjerenja, čak ni ako osjećate snažan pritisak da nastavite skrivati ​​dijelove sebe koji žude za prihvaćanjem.

Govorite istinu i ne očekujte ništa osim istine zauzvrat. Neke kompromise ne treba činiti, a u srcu možete osjetiti kada nešto nije u redu i nečije tvrdnje obmanjuju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Osjećate se uravnoteženo u najčudnijim okruženjima i situacijama, ali ste spremni ići sa svojom neobičnošću i slijediti je. Već ste napravili prvi korak i on se ne može poništiti, pa se možete okušati u onome što ste započeli.

Odvojite trenutak da razmislite o pravoj strategiji, ali nemojte odugovlačiti ako imate predosjećaj. Vaši instinkti prenose važne poruke na vaš način. Slušajte ih pažljivo.

 

 

RAK

Morate razmišljati o vremenskim okvirima i očekivanjima svijeta i držati stvari pod kontrolom prije nego što izađu i izazovu poplavu kritika.

Provjerite svaki papir dvaput, izmjerite svoje riječi i pobrinite se da vaši izbori ne postanu kontraproduktivni iz najboljih mogućih namjera. Trebali biste se slobodno izražavati, ali i dalje zadržati fokus netaknutim.

 

 

LAV

Najpotrebniji artikli u skloništima za beskućnike su čarape. Prepoznajte što netko očajnički treba u svom životu i provjerite imate li potencijala pomoći. Moguće je da ste previdjeli neke prilično uobičajene stvari i stajali po strani dok ste mislili da pomažete.

Provjerite jesu li vaši dugovi plaćeni i pogledajte pojedinosti koje još trebate obaviti. Imate vremena razriješiti dileme koje su se gomilale posljednjih nekoliko mjeseci.

 

 

DJEVICA

Vrijeme je da bez odgađanja pokažete inicijativu, ali to nije lako kada ne znate čemu vjerovati i kojem se ishodu možete nadati. Um je zamagljen, a ovih dana možete se naći nemirni i trebaju vam različite informacije. Provedite dovoljno vremena sami kako biste dovoljno dobro razumjeli vlastite izbore.

Stvarnost stvari počinje se razvijati. Prošli ste kroz neke dramatične promjene u posljednje vrijeme dok ste se prepustili toku i jednostavno slijedili svoj predosjećaj. Priznajte što ste prošli.

Nastavak na sljedećoj strani…

Naizgled sasvim obična tri dana OVOM znaku će postati DANI za PAMĆENJE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top