LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14. Februar: DAN ZALJUBLJENIH donosi OVIM znacima OSTVARENJE LJUBAVNOG SNA!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14. Februar: DAN ZALJUBLJENIH donosi OVIM znacima OSTVARENJE LJUBAVNOG SNA!

13 veljače, 2023 0 By Admin

VAGA

Danas ste prilično razdražljivo raspoloženi i vjerojatno ćete to iznijeti na svog partnera. Shvaćate da ste nepravedni, ali vam je i dalje teško ne dodijeliti krivnju tamo gdje ona nije dužna. Važno je kontrolirati promjene raspoloženja. Ako to ne možete učiniti, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. Inače će vaša veza biti ugrožena.

 

 

ŠKORPIJA

Dan je posebno pogodan za strast. Posljednjih dana ste se suzdržavali i svojoj romantičnoj vezi pokušavate pristupiti s dozom umjerenosti. Danas ćete shvatiti da to više nije dovoljno. Umjesto toga, prepustite svoju strastvenu prirodu i pogledajte kako vaša ljubav cvjeta. Vaš partner može biti iznenađen, ali će uskoro odgovoriti s oduševljenjem.

 

 

STRIJELAC

Prošla afera može vas ponovno progoniti i to se ponavlja u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivim na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

 

 

JARAC

Možete se dobro povezati sa svima na koje danas naiđete. Ali to ne znači da vam mogu savršeno odgovarati. Bit će prerano to nazvati ljubav na prvi pogled za nekoga tko bi vas mogao privući! Napravite korak unatrag i počnite analizirati kako su stvari bile i kako će biti u budućnosti. Nastavite s tom osobom u životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dan je savršen za romantiku i možete planirati iznenaditi svog partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Svakako zakažite vrijeme za sami kako biste u potpunosti iskoristili ovu planetarnu postavku. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, onda je ovo pravo vrijeme za to.

 

 

RIBE

Prije nego što tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete danas jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate svoj unutarnji glas i date sebi ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati ići u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše vlastito samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

Stranice: 1 2