LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14. Februar: DAN ZALJUBLJENIH donosi OVIM znacima OSTVARENJE LJUBAVNOG SNA!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14. Februar: DAN ZALJUBLJENIH donosi OVIM znacima OSTVARENJE LJUBAVNOG SNA!

13 veljače, 2023 0 By Admin

OVAN

Previše ste se navikli sami nositi sa svojim problemima, ali otkrit ćete da vam dijeljenje s partnerom može biti od velike pomoći. On ili ona će vam pružiti podršku i čak vam može ponuditi praktičnu pomoć. Ako se problem odnosi na bilo koji problem u vašoj vezi, pokrenite tu temu na javnom mjestu gdje je manje vjerojatno da će vaš partner emocionalno reagirati na njega.

 

 

BIK

Dan će imati ugodan početak. Puno topline i smijeha vašeg partnera uljepšat će osobni odnos. Suočili ste se s teškim periodom u privatnom životu. Dakle, ovo je vrijeme za izlazak s partnerom, ležanje i pravu zabavu! Smijte se sami sebi i nestat će većinu vaših briga kao par.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Kontradiktorne planetarne sile danas vas vuku u suprotnom smjeru. Želite poduzeti odlučnu akciju; ipak se osjećate oprezno i ​​ne želite poremetiti nikakvu ravnotežu. Rezultat ovih suprotstavljenih učinaka bit će prilično zanimljiv na vaš ljubavni život. Naučit ćete lekciju o svom partneru ili vašoj vezi koja će vam pomoći da planirate budućnost.

 

 

RAK

Bili ste više na strastvenoj strani i stoga ne prepoznajete da su veze višestruka vrata. Morate se kretati u krugovima koji su i uzbudljivi i izazovni. Dobit ćete priliku da se zbližite s nekim kome se duboko divite proteklih godina. Bit ćete jako sretni što imate tu osobu u blizini.

 

 

LAV

Danas ćete početi shvaćati da nećete odgovarati na tuđe manipulacije i krenut ćete u povlačenje zdravih granica u vašim odnosima. Morate shvatiti da čak ni vašem najvećem dobronamjerniku ne bi trebalo biti dopušteno da odlučuje umjesto vas i na kraju je vaše mišljenje ono što je važno. Učinite taj prvi korak i poštovanje prema sebi će se značajno povećati.

 

 

DJEVICA

Dan je posebno povoljan za samce za koje je vjerojatno da će danas upoznati nekoga posebnog tko će zauzeti istaknuto mjesto u vašem budućem životu. Ako ste već u vezi, možda ćete danas dobiti naznaku jeste li u njoj na duge staze ili ne. Vjerojatno ćete danas napraviti korak prema ozbiljnoj vezi.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2