Kraj sedmice bit će SAVRŠEN za LJUBAV za OVE znakove, ali jednom zodijaku ce PUĆI SRCE zbog LJUBAVNE IZDAJE!

Kraj sedmice bit će SAVRŠEN za LJUBAV za OVE znakove, ali jednom zodijaku ce PUĆI SRCE zbog LJUBAVNE IZDAJE!

8 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljudi će činiti najčudnije stvari iz ljubavi. To će biti posebno vidljivo. Ako vas je netko proganjao i neće prihvatiti NE kao odgovor, pripremite se za neke vrlo čudne taktike. Ipak, u ljubavi nije sve dozvoljeno i ta osoba će morati prihvatiti vaše NE kao konačnu odluku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Iako trenutno izgleda kao da vam se srušila svaka ljubavna nada, stvari se vrlo lako preokrenu doslovno preko noći. A upravo će tako biti i slučaj sa vama. Preko noći će tihim koracima u vaš život ušetati osoba koja će vam protresti tlo pod nogama. I da, bit ćete sretni i u sedmom nebu!

 

 

BLIZANCI

Osjećat ćete se kao da zabavljate svoju voljenu osobu. Možda ćete se i osjećati kao da isprobavate neke nove ideje, poput vježbanja međusobnih telepatskih sposobnosti. Zamolite svoju dragu da pogodi volite li ih ili ne. Možda ovo ne treba mnogo nagađati, jer je vjerojatno samo po sebi razumljivo, ali pobjednik može prirediti drugome zaista uzbudljivo iznenađenje. Pa, tko ide prvi?

 

 

RAK

Dnevna energija može unijeti dašak kaosa u vaš ljubavni život. Nešto nije u redu, iako možda nije očito što je to. Ako vi i vaša voljena osoba prolazite kroz razdoblje otuđenja, rješenje se možda neće pojaviti odmah. Međutim, možete napredovati ako uzmete širu perspektivu. Nemojte se zaglaviti u uskom okviru uma.

 

 

LAV

Možda ćete imati čudan osjećaj peckanja u kralježnici kad razmotrite alternative. Energija može značiti da se odjednom nađete u središtu pozornosti. Kako je ovo vaše prirodno mjesto, u svakom slučaju to možda i nije iznenađenje. No, iznenađuje broj potencijalnog partnera koji vas je spremni potpuno obožavati. Kako čudno zvuči!

 

 

DJEVICA

Dnevna energija mogla bi izazvati nekoliko iznenađenja, ne najmanje važno da bivši ljubavnik i dalje ima jako meko mjesto za vas u srcu. Ako ste trenutno na izazovu na odjelu romantike, možda biste trebali dugo razmisliti o ovome, jer je mnogo vode prošlo ispod mosta, a sada ste i stariji i mudriji. Ali hej, zašto ne probati?

VAGA

Između vas i vašeg sadašnjeg partnera ima puno struje (bez namjere igre riječi). No, energija može uzrokovati pregaranje osigurača jer imate dublje osjećaje prema nekome drugome. Ako ste čekali tu posebnu osobu koja nije bila dostupna do nedavno, možda nećete morati više čekati. Zeleno svjetlo svijetli i znači krenuti!

 

 

ŠKORPIJA

Energija dana može vas dovesti u nezgodnu situaciju. Obično uživate u psihološkoj analizi svojih potencijalnih ljubavnika prije nego što ih uhvatite u ruke, samo da znate koje poteze morate povući ako vam zatreba usluga, što će vjerojatno biti često. Danas nemate tu priliku jer ljubav dolazi iz vedra neba.

 

 

STRIJELAC

Volite isprobavati sve novo i drugačije, pogotovo ako to uključuje učenje. Energija koja će se pojaviti ovih dana može značiti da ćete tijekom jedne od vaših lekcija naići na nekoga tko se odmah poziva na vašu sposobnost da osvojite sve i svašta. No čak i ako se prigoda ne pokaže osobito romantičnom, imat će obrazovnu vrijednost. Naučit ćete nešto što doista nikada niste prije znali.

 

 

JARAC

Naredni period mogao bi vas vratiti u život nakon relativno osamljenog razdoblja. Ono što se može dogoditi može biti iznenadno i definitivno neočekivano, ali kao i terapija električnim šokom, učinit će trik. Ta bi osoba mogla biti prekrasna ili imati blistavu osobnost, pa će misliti da ste najdivnije biće na svijetu. Izađite van i zabavite se bez obzira na vrstu zabave!

 

VODOLIJA

Iako ste navikli na iznenađenja, možda ćete biti zapanjeni događajima koji će se događati, pogotovo ako ste nedavno tražili tu nevjerojatnu osobu. Mogli biste biti žrtva ljubavi na prvi pogled. To zapravo tako slatko zvuči, jer tko ne voli lijepa iznenađenja. Što ima ljepše od ljubavi na prvi pogled!?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Energija vas može učiniti iznimno svjesnima koliko ste sretni. Imate divnog, brižnog i njegovajućeg partnera koji za vas želi samo najbolje. A možda je to samo zapravo problem! Možete imati previše dobre stvari. Možda vas veže ta dobrota uz partnera, a ne prava ljubav, ali da, definitivno ste sretni!