Kraj sedmice bit će SAVRŠEN za LJUBAV za OVE znakove, ali jednom zodijaku ce PUĆI SRCE zbog LJUBAVNE IZDAJE!

OVAN

Ljudi će činiti najčudnije stvari iz ljubavi. To će biti posebno vidljivo. Ako vas je netko proganjao i neće prihvatiti NE kao odgovor, pripremite se za neke vrlo čudne taktike. Ipak, u ljubavi nije sve dozvoljeno i ta osoba će morati prihvatiti vaše NE kao konačnu odluku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Iako trenutno izgleda kao da vam se srušila svaka ljubavna nada, stvari se vrlo lako preokrenu doslovno preko noći. A upravo će tako biti i slučaj sa vama. Preko noći će tihim koracima u vaš život ušetati osoba koja će vam protresti tlo pod nogama. I da, bit ćete sretni i u sedmom nebu!

 

 

BLIZANCI

Osjećat ćete se kao da zabavljate svoju voljenu osobu. Možda ćete se i osjećati kao da isprobavate neke nove ideje, poput vježbanja međusobnih telepatskih sposobnosti. Zamolite svoju dragu da pogodi volite li ih ili ne. Možda ovo ne treba mnogo nagađati, jer je vjerojatno samo po sebi razumljivo, ali pobjednik može prirediti drugome zaista uzbudljivo iznenađenje. Pa, tko ide prvi?

 

 

RAK

Dnevna energija može unijeti dašak kaosa u vaš ljubavni život. Nešto nije u redu, iako možda nije očito što je to. Ako vi i vaša voljena osoba prolazite kroz razdoblje otuđenja, rješenje se možda neće pojaviti odmah. Međutim, možete napredovati ako uzmete širu perspektivu. Nemojte se zaglaviti u uskom okviru uma.

 

 

LAV

Možda ćete imati čudan osjećaj peckanja u kralježnici kad razmotrite alternative. Energija može značiti da se odjednom nađete u središtu pozornosti. Kako je ovo vaše prirodno mjesto, u svakom slučaju to možda i nije iznenađenje. No, iznenađuje broj potencijalnog partnera koji vas je spremni potpuno obožavati. Kako čudno zvuči!

 

 

DJEVICA

Dnevna energija mogla bi izazvati nekoliko iznenađenja, ne najmanje važno da bivši ljubavnik i dalje ima jako meko mjesto za vas u srcu. Ako ste trenutno na izazovu na odjelu romantike, možda biste trebali dugo razmisliti o ovome, jer je mnogo vode prošlo ispod mosta, a sada ste i stariji i mudriji. Ali hej, zašto ne probati?

Nastavak na idućoj stranici…

Kraj sedmice bit će SAVRŠEN za LJUBAV za OVE znakove, ali jednom zodijaku ce PUĆI SRCE zbog LJUBAVNE IZDAJE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top