3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI i PRESTATI VOLJETI BIVŠEG tijekom Mjesečevog trigona Jupiter od 15. februara

3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI i PRESTATI VOLJETI BIVŠEG tijekom Mjesečevog trigona Jupiter od 15. februara

13 veljače, 2023 0 By Admin

Ovaj tranzit nije ljubičasta boja koja se smanjuje kada je riječ o ljubavi i liječenju. Ovaj tranzit je ovdje s jedinom svrhom da nas dovede licem u lice s onim što nas boli kako bismo mogli pronaći izlaz iz te boli.

Ovo je jedan od najosjetljivijih tranzita koji izazivaju osjetljivost. I jedan je od ‘čarobnih’ kozmičkih događaja koji nam zapravo mogu pomoći da shvatimo da se moramo izliječiti ako želimo nastaviti. Ovo je vrijeme za ozdravljenje. A mi koji smo povrijeđeni riješit ćemo bol s kojom smo predugo živjeli.

Dakle, iskoristimo ovo kao tračak nade. Da vidimo da nas ne definira bol za koju smo se držali, i da, kao da je ovaj dan naprijed, ne trebamo se tako čvrsto uhvatiti za bol u srcu koju smo počeli smatrati svojim svakodnevnim postojanjem.

Nema razloga da se više zadržavate. Službeno je došlo vrijeme da se oprostimo od sjećanja koje donosi bol i postojanja definiranog slomljenim srcem.

Znamo da smo zadržali bol i da je otpuštanje oduvijek bila opcija. Ali mnogi od nas osjećali su se krivima što su otpustili prošlost kao da pokazuju neku vrstu nelojalnosti jednostavno time što žele pobjeći od nje. Prošlosti ne dugujemo ništa, znakove.

Prošlost više ne postoji i što se više držimo nje, pogotovo ako nas je ta prošlost pretvorila u bezumne zombije, to više gubimo dragocjeno vrijeme. Život je dragocjen, a vrijeme ograničeno. Probudite se i pustite da tranzit odradi svoj posao. Dopustite sebi da se izliječite.

Tri horoskopska znaka koji prestaju voljeti bivšeg:

1. LAV

Uvijek ste odmah odgovarali na poziv ovog tranzita, a ni danas neće biti ništa drugačije; postoji nešto u vašem životu što ste tajili. Nitko drugi ne zna, ali vaši najbliži prijatelji uvijek su nešto uhvatili. Misteriozni ste i radije biste da pokupe ‘misterij’ umjesto stvarnog uzroka vašeg misterioznog stava. A to je da ste još uvijek povrijeđeni zbog stare veze i ne znate što učiniti s ovim osjećajima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nisi u stanju vidjeti što imaš od svega ovoga, a ipak se tako čvrsto držiš ideje da patiš i da je to na neki način tvoj križ koji moraš nositi. Nikada do sada nisi ni razmišljao o tome da se odrekneš ove boli, a sada kada se čini mogućim, postaješ sve više zainteresiran. Čini se da bi ovo moglo biti tvoje vrijeme. Vrijeme je da pustite ovu osobu iz prošlosti da ode kako biste se mogli ponovno vratiti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2