U NAREDNIM DANIMA!! Blizanci će uživati u lijepim danima i prilikama, a Raka i OVOG znaka očekuje nešto VEOMA VAŽNO!

U NAREDNIM DANIMA!! Blizanci će uživati u lijepim danima i prilikama, a Raka i OVOG znaka očekuje nešto VEOMA VAŽNO!

12 veljače, 2023 0 By Admin 2

LAV

Bitne stvari koje će se u narednom periodu dogoditi u vašem životu odnose se prije svega na rješavanje problema u vezi. Vaš ljubavni život već duže vrijeme nije sjajan, postoje problemi koje ni vi ni partner ne riješavate. Oboje smatrate da će problemi nestati ako ih ne spominjete. Problemi se riješavaju razgovorom i kompromisom.

Vama dolazi period u kojem vam zvijezde nude veliku priliku da sredite svoj ljubavni život. Prilika se sastoji u odlasku na jedno kratko putovanje koje može vratiti romantiku u vašu vezu. To putovanje bi moglo ponovno razbuktati emocije i upaliti novu vatru.

Tada će biti puno lakše riješiti stvari koje morate riješiti. Bitne stvari vas očekuju, a zvijezde vam nude priliku da na lak i bezbolan način riješite svoje probleme. Uz to ćete se dobro zabaviti i uživati. Stvari će tada krenuti jednim boljim putem i u pravom smjeru. Malo je dovoljno da se riješe problemi i poprave stvari. Volja za to je najbitnija, ali treba i malo sreće koju vam zvijezde upravo nude.

 

 

RIBE

Ne očekujete neka bitna događanja u slijedećem razdoblju, sve ide manje-više po planu. Turbulentna razdoblja su prošla, ostala su iza vas. Sada je situacija smirena i upali ste u rutinu svakodnevice. Umirili ste se, ali događaji koji slijede mogli bi vas dobro protresti. Bitne stvari vas očekuju na poslovnom planu.

Iako ste uglavnom zadovoljni poslom koji obavljate, uskoro će vas jedna poslovna ponuda dobro prodrmati. Dobit ćete ponudu za odlazak u inozemstvo i plaću kakvu niste mogli ni sanjati. Rad vam nije problem, navikli ste puno raditi, ali plaća nikad nije bila skroz zadovoljavajuća.

Sada vam se pruža prilika da budete zaista bogato nagrađeni za svoj rad. Takve prilike se rijetko javljaju, ali nose i svoje nedostatke. Najveći problem je odlazak i ostavljanje obitelji. Mnogi se ne mogu sa time pomiriti pa se brzo vrate kući bez obzira na veliku zaradu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Moralna dilema koja će vas mučiti je upravo to. Da li se isplati ostaviti kuću i najmilije za velike novce ili raditi ono što sada radite za plaću koju imate. Veoma bitna odluka je pred vama pa stvarno dobro razmislite što i kako ćete dalje.

Stranice: 1 2