TOKOM NEDELJE: Evo kome će dani koje dolaze biti ČAROBNI i kome se SVE MIJENJA iz KORIJENA!

OVAN

Pokušajte vidjeti pozitivnu stranu ljudi. Opustite se i nemojte se toliko opterećivati ​​vlastitom unutarnjom dramom. Vi ste odgovorni za stvaranje ovog nemira. Pronađite utjehu u kreativnom projektu. Radite nešto što volite raditi i što vas čini istinski sretnim. U zraku je osjećaj ekspanzije koji će vjerojatno pojačati bilo koje raspoloženje koje projicirate.

 

 

BIK

Obucite se u prekrasnu odjeću, stavite nakit i par kapi omiljenog parfema. Slobodno podignite svoje pete i krenite u grad. Ovo je sjajno vrijeme za izlazak s prijateljima, druženje i jednostavno fantastičan provod. Ostavite svoje brige po strani i pridružite se grupi za laganu zabavu i veselje. Zadržite osmijeh na licu i otkrit ćete da možete proći kroz bilo koja vrata koja odaberete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete imati malo ograničenog osjećaja u vašim emocijama, ali ovo može biti na bolje. Pokušajte zauzeti opušteniji pristup situaciji i nemojte biti previše ozbiljni ni u čemu. Što fleksibilniji stav možete zadržati, to će vam biti bolje. Držite svoje osjećaje pod kontrolom tako da ne čitate preduboko u suptilnosti stvari.

 

 

RAK

Komunikacija je ključni dio dana i otkrit ćete da vam je dostupna velika količina informacija kada ih zatražite. Možete crpiti iz mnogo različitih izvora, stoga se nemojte bojati dodirnuti različite bušotine koje su vam sada dostupne. Emocionalno, ovo možda nije najbolji dan za vas, ali to možete prevladati sve dok zadržite bezbrižan, prijateljski i optimističan pristup.

 

 

LAV

Ovih dana biste mogli biti romantično raspoloženi. Energija dana potaknut će snažne osjećaje naklonosti ili zaljubljenosti. Ako ste trenutno slobodni, možda ćete odlučiti nekoga pozvati na spoj. Nemojte se stidjeti pokazati nekome svoj interes. Imate puno ljubavi za podijeliti s pravom osobom, stoga biste je trebali isprobati! Ako ste povezani s nekim, pokušajte isplanirati posebnu zajedničku večer.

 

 

DJEVICA

U vremenima velike transformacije kao što je ova koju vjerojatno proživljavate sada, nije uvijek lako vidjeti kamo ste točno krenuli. Možda ste donekle oklijevali razgovarajući o budućim planovima za karijeru ili ljubavni život. Ovih dana će vam vaše nade vrlo vjerojatno početi otvarati put. U redu je reći drugim ljudima kako se osjećate.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM NEDELJE: Evo kome će dani koje dolaze biti ČAROBNI i kome se SVE MIJENJA iz KORIJENA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top