Tokom Februara OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom Februara OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

12 veljače, 2023 0 By Admin

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Pred vama bi mogli biti teški trenuci, Vodenjače, ali svi su oni za boljitak vas i vaše veze. Pun Mjesec u Lavu početkom mjeseca bit će nevjerojatno vrijeme za vas i vašeg romantičnog partnera.

Mladi Mjesec u Lavu nastupio je 28. srpnja 2022., tako da ćete vidjeti kako teme koje su započele otprilike u to vrijeme dolaze do kraja. Mjesec u Lavu uvijek vas potiče da svoje strasti posjedujete s većom autentičnošću.

Vrijeme je da shvatiš da je u redu biti hrabar u svojoj ljubavi i da je sama ljubav jedina stvar zbog koje vrijedi biti budala. Saturn se priprema napustiti vaš znak početkom sljedećeg mjeseca nakon dugog i napornog putovanja, što znači da će sve u vašem životu postati lakše.

Ove lekcije su one za koje ste se borili da ih svladate, izdržali, proradili kroz okidače i sada zaslužujete živjeti i voljeti naglas. Proslavite koliko ste daleko stigli ovaj mjesec, i to ne samo zato što je još uvijek sezona vaših rođendana; slavite jer ste odgovorni za život koji ste stvorili, i to je nešto na što ste ponosni.

Merkur ulazi u vaš horoskopski znak kasnije tijekom mjeseca, što se čini da će više biti u svrhu izražavanja osjećaja nego izazivanja problema. Umjesto da gledate što je sljedeće ili kako se možete ponovno oduprijeti statusu quo u vašoj vezi, samo uložite svoju energiju u uživanje u sreći koju ste već stvorili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ne bi bila sezona tvojih rođendana da se stvari ne pokreću u ljubavnom odjelu, zar ne? Mjesec počinje s Venerom u Ribama, što odjednom čini da je cijeli svijet eteričan kao što ste vi uvijek bili.

Sve izgleda pomalo ružičasto i ljepše, a to je nevjerojatna prilika da se opustite u ljubavi. Najbolji ste kad ste zaljubljeni; važno je, naravno, zdravo je i recipročno, ali je također nešto što vam treba u životu.

Ovog mjeseca ljubav se vraća i pokazuje vam koliko ste joj potrebni. Venera u Ribama izglađuje sve izazove u vašem ljubavnom životu i pomaže vama i vašem partneru da stvari vidite pozitivnije.

Zatim, kako stellium u Ovnu aktivira vaš sektor vrijednosti, bit ćete svjesniji vrijednosti koju vaš partner dodaje vašem životu. Također ćete vjerojatno dobiti poticaj za svoje financije tijekom ovog vremena, ali to neće zamijeniti ljubav.

Osobito jer se Mars u Blizancima još uvijek kreće kroz vaš dom i obiteljski sektor, mijenjat ćete stvari i nadograđivati se. Ovo je nova razina vašeg odnosa ovog mjeseca i vašeg života.

Stranice: 1 2