Tokom Februara OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom Februara OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

12 veljače, 2023 0 By Admin

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovo je mjesec prema kojem ste putovali posljednjih nekoliko godina. Ne na način da se napravi ili slomi, već da se istinski usmjerite prema onome što ste oduvijek zaslužili. Ovan je vaš polarizirajući znak koji naglašava i vlada vašim romantičnim životom. Ovaj mjesec imat ćete Jupiter, Juno, Vestu, Veneru i Mjesec u ovom znaku nekoliko dana.

Budući da će četiri od tih planeta biti tamo veći dio mjeseca, to je energija koja će biti na mjestu dovoljno dugo da se dogodi neka magija. Jupiter je planet obilja, gdje Juno vlada brakovima i obvezama. Vesta vlada domom i vašom unutarnjom iskrom, Venera je sve o ljubavi, a Mjesec vlada vašim emocionalnim ja.

Zajedno, sve u Ovnu vam znači važne stvari. Ne samo da će vaš odnos krenuti u pozitivnom smjeru, već je to i nešto prema čemu već neko vrijeme gradite.

Kraj 2021. donio je epifaniju u kojoj se od vas tražilo da stavite svoju vrijednost na prvo mjesto i donesete drugačije odluke o svom ljubavnom životu. Veljača je vaša nagrada za naporan put osiguravanja da ćete prihvatiti samo ono što zaista zaslužujete. Vaša veza i ljubavni život doista će doživjeti božanstven trenutak ili priliku u mjesecu koji je pred nama; sve što trebate učiniti je uživati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Volite dokazivati ljudima da su u krivu; samo što ćete ovaj mjesec to učiniti drugačije nego što ste mislili. Ovog mjeseca postoji zanimljiva energija za vaš horoskopski znak koja bi se također mogla odnositi na donošenje ili finaliziranje kraja uz potpuno novi početak ili obvezu u ljubavi.

Ako nešto još uvijek završava, to bi bilo kao da prekidate sve dugotrajne veze, iseljavate se ili službeno dajete do znanja onima oko sebe da niste romantično zajedno. No, s tim nema nikakve tuge, kao da ste već završili s tugovanjem.

Cijelu ste godinu plesali u ovom prostoru kraja i početka. Nevjerojatna je vijest da će se stelij Ovna odvijati u dijelu vašeg života koji vlada brakom, radošću, kreativnošću i djecom.

To će dosegnuti vrhunac 22. i 23. veljače, pa imajte na umu te datume, posebno ako ste trudni ili imate bebe, kao svoj neposredni plan. Ali ovdje postoji početak, Strijelac i duboka ljubav u koju potpunije ulazite. Morali ste naučiti nekoliko lekcija, iako zvuči kao da će odjeknuti mnogo dublje od toga.

Ovo je glavno poglavlje vašeg života koje završava baš kad ste spremni započeti pisati sljedeće. Ništa se loše ne zadržava ovdje u vašem životu. Nema izgubljenih prilika ili neiskorištenih prilika. Ovdje nema ničega osim konačnog saznanja da je sada vrijeme i zahvalnosti za život u koji idete.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2