LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Februar: OVAJ znak će konačno biti VOLJEN, a ljubav će mu dati SNAGU za sve ostalo…

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Februar: OVAJ znak će konačno biti VOLJEN, a ljubav će mu dati SNAGU za sve ostalo…

12 veljače, 2023 0 By Admin 2

VAGA

Počinje vam smetati ljubomora vašeg partnera jer za to nema razloga. Nemojte burno reagirati jer vidite kolika je ljubav prema vama, pokušajte razgovorom ubijediti partnera da nema razloga za ljubomoru.

 

 

ŠKORPIJA

Iako vam se osvajanje osobe koja vam se sviđa čini kao nemoguće misija, danas ćete vidjeti da nije tako. Danas je dan kada ćete osvojiti srce te osobe i kada ćete započeti lijepu ljubavnu vezu.

 

 

STRIJELAC

Dolaze vam ljepši dani što se vašeg ljubavnog života tiće. Današnji dan donijet će preokret i od danas sve će krenuti u boljem smjeru. Loša atmosfera između vas i partnera trajala je dugo, ali konačno dolazi period u kojem ćete oboje uživati.

 

 

JARAC

Uvijek čuvate ono što mislite da je vaše i ne dirate tuđe. Međutim, nisu svi ljudi takvi. Danas ćete doživjeti da će netko pokazati velik interes za vašeg partnera i to će vas izbaciti iz takta. Jedino što možete i morate učiniti je borba za vašu ljubav bez kompromisa.

 

 

VODOLIJA

Pomirite se sa tim da sada nije pravo vrijeme za ljubav. Potrebno vam je puno strpljenja kako ne bi opet prolazili kroz kratke veze koje vam ništa ne znače. Pričekajte na pravu ljubav, ona će se pokazati i tada ćete znati da je to osoba koju zaista želite pored sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas vam ljubavna sreća kuca na vrata poslije dugog perioda u kojem ste liječili svoje slomljeno srce. Danas je taj dan kada će ljubav pokazati svoju moć i kada ćete upoznati osobu dostojnu sebe. Shvatit ćete to istog trenutka i odmah ćete se početi boriti za naklonost te osobe.

Stranice: 1 2