LJUBAV U NAREDNA TRI DANA: OVOM znaku poziv BIVŠE LJUBAVI mijenja sve iz korijena, a OVOM stiže nešto što čeka cijelu godinu!

LJUBAV U NAREDNA TRI DANA: OVOM znaku poziv BIVŠE LJUBAVI mijenja sve iz korijena, a OVOM stiže nešto što čeka cijelu godinu!

15 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav u naredna tri dana: Možda vas netko privlači zbog zajedničkih stvari. Oboje cijenite umjetnost, glazbu i romantične večere, ali ova vam osoba možda nije dobar stalni partner. On ili ona nisu voljni napraviti prvi korak ili su neodlučni oko važnih pitanja. Ako sada niste uključeni, potražite nekoga tko izaziva vašu brzu pamet i ne boji se napraviti prvi korak.

 

 

BIK

Ljubav u naredna tri dana: Ljubav i romansa idu u vašu korist iako vas prepreke mogu spriječiti da u potpunosti iskoristite situaciju. Previše ste izbirljivi u pogledu vrste osobe koju tražite. Ljubav nije zamišljena kao skup željenih kvaliteta na popisu za kupovinu. Ne možete realno stvoriti scenarij kako će stvari funkcionirati. Neka se stvari odvijaju prirodno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav u naredna tri dana: Ako se stvari počnu pomicati, mijenjati ili kolebati u ljubavi i romantici, vaš je prvi impuls pretjerati. Ovo je vjerojatno suprotno od onoga što biste trebali učiniti. Umjesto da brzo donosite zaključke, trebali biste se zavaliti i pustiti da se stvari polako odvijaju. Oduprite se porivu za potezom danas samo zato što su vaše emocije uzburkane.

 

 

RAK

Ljubav u naredna tri dana: Kada je riječ o temama ljubavi i romantike, vaše osjećaje i dalje presreću riječi i mišljenja drugih. Ono što želite zadržati u tajnosti odjednom se više objavljuje ustima koja jednostavno ne prestaju govoriti. Opustite se u senzualnom elementu ljubavi umjesto da budete zaokupljeni političkim aspektima situacije.

 

 

LAV

Određena područja vašeg života brzo se šire, zbog čega gubite dodir s romantičnijim aspektima. Što više pružate ruku u jednom smjeru, to se više osjećate zakinutim u suprotnom smjeru. Možda vam treba više informacija o tome gdje ulažete svoju energiju. Vrijeme je da svoju pozornost usmjerite na stvari koje dobro funkcioniraju umjesto da se zadržavate na stvarima koje nikamo ne vode.

 

 

DJEVICA

Došlo je vrijeme da preuzmete odgovornost u pitanjima ljubavi i romantike. To nije čest slučaj za vas koji inače volite dopustiti drugima da preuzmu vodstvo u ovom odjelu. Počela je nova faza u vašem ljubavnom životu. Trebali biste razmišljati o širenju prema van u nova područja s novim ljudima i novim okolnostima, ili oboje. Vrijeme je da budeš glavni.

VAGA

Možda ste zaostali kada su u pitanju ljubav i romantika. Ovo nije nužno loša stvar. Zapravo, ovakav stav ide u vašu korist. Ako idete u toku i čekate da drugi napravi prvi korak, možete potrošiti više vremena na sebe umjesto da svoju energiju šaljete prema drugima.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav može postati senzualnija. Trebali biste razmisliti o novim načinima na koje ćete razmaziti svoju posebnu osobu. S vašom vezom možda postoje tračevi koji vas isprva odbijaju, ali nemojte dopustiti da vam to smeta u izražavanju vaših pravih osjećaja. Prava komunikacija o ovom partnerstvu bit će prvenstveno neverbalna.

 

 

STRIJELAC

Vaš um je možda sada u ekspanzivnom modu. Mnoge stvari bi trebale raditi za vas. Vaša fleksibilnost i sposobnost žongliranja s mnogo stvari odjednom bi trebali olakšati zadatke koji zahtijevaju ove talente. Nažalost, možda neće previše pomoći kada su u pitanju ljubav i romantika. Možda nećete imati komunikaciju kakvu želite s bliskim partnerom. Mogli biste lakše komunicirati sa strancima!

 

 

JARAC

Ne odustajte od pronalaska romantičnog partnera iz snova, jer sada je vaša prilika. Razgovor vas potiče na akciju. Nemojte se iznenaditi ako vas malo trenja spriječi da uskočite u situaciju s obje noge. Drži se. Kad se spustite ispod površine, otkrit ćete da ova osoba ima mnogo više nego što se na prvi pogled čini.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Budite oprezni kada nekome izjavljujete ljubav kada niste proveli dovoljno vremena s njim ili njom da biste uputili taj poziv. Taj impuls možete temeljiti na površnim susretima i kratkim razgovorima. Možda nemate dugu povijest ili duboke rasprave potrebne da biste znali je li ta osoba idealna za vas kao što mislite. Nemojte da vas zavara brza priča i visoka moda.

 

 

RIBE

Pitanja ljubavi i romantike sada mogu biti vrhunac. Možda ste u fazi veze koja se približava velikom skretanju na cesti. Možda je došlo do iznenadnog prekida u komunikaciji. Možda shvaćate da se mnogo više oslanjate na ovu osobu nego što ste mislili. Ako niste intimno povezani s nekim, vjerojatno biste ovo za sada trebali smatrati dobrom situacijom.