LJUBAV U NAREDNA 3 DANA: OVOM znaku poziv BIVŠE LJUBAVI mijenja sve iz korijena, a OVOM stiže nešto što čeka cijelu godinu!

OVAN

Možda vas netko privlači zbog zajedničkih stvari. Oboje cijenite umjetnost, glazbu i romantične večere, ali ova vam osoba možda nije dobar stalni partner. On ili ona nisu voljni napraviti prvi korak ili su neodlučni oko važnih pitanja. Ako sada niste uključeni, potražite nekoga tko izaziva vašu brzu pamet i ne boji se napraviti prvi korak.

 

 

BIK

Ljubav i romansa idu u vašu korist iako vas prepreke mogu spriječiti da u potpunosti iskoristite situaciju. Previše ste izbirljivi u pogledu vrste osobe koju tražite. Ljubav nije zamišljena kao skup željenih kvaliteta na popisu za kupovinu. Ne možete realno stvoriti scenarij kako će stvari funkcionirati. Neka se stvari odvijaju prirodno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako se stvari počnu pomicati, mijenjati ili kolebati u ljubavi i romantici, vaš je prvi impuls pretjerati. Ovo je vjerojatno suprotno od onoga što biste trebali učiniti. Umjesto da brzo donosite zaključke, trebali biste se zavaliti i pustiti da se stvari polako odvijaju. Oduprite se porivu za potezom danas samo zato što su vaše emocije uzburkane.

 

 

RAK

Kada je riječ o temama ljubavi i romantike, vaše osjećaje i dalje presreću riječi i mišljenja drugih. Ono što želite zadržati u tajnosti odjednom se više objavljuje ustima koja jednostavno ne prestaju govoriti. Opustite se u senzualnom elementu ljubavi umjesto da budete zaokupljeni političkim aspektima situacije.

 

 

LAV

Određena područja vašeg života brzo se šire, zbog čega gubite dodir s romantičnijim aspektima. Što više pružate ruku u jednom smjeru, to se više osjećate zakinutim u suprotnom smjeru. Možda vam treba više informacija o tome gdje ulažete svoju energiju. Vrijeme je da svoju pozornost usmjerite na stvari koje dobro funkcioniraju umjesto da se zadržavate na stvarima koje nikamo ne vode.

 

 

DJEVICA

Došlo je vrijeme da preuzmete odgovornost u pitanjima ljubavi i romantike. To nije čest slučaj za vas koji inače volite dopustiti drugima da preuzmu vodstvo u ovom odjelu. Počela je nova faza u vašem ljubavnom životu. Trebali biste razmišljati o širenju prema van u nova područja s novim ljudima i novim okolnostima, ili oboje. Vrijeme je da budeš glavni.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV U NAREDNA 3 DANA: OVOM znaku poziv BIVŠE LJUBAVI mijenja sve iz korijena, a OVOM stiže nešto što čeka cijelu godinu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top