Evo što se događa 13. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 13. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

12 veljače, 2023 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Energija Vodenjaka upravlja vašim domom i obiteljskim životom što također može uključivati rane iz djetinjstva ili iscjeljenje predaka. Saturn se nalazio u ovom dijelu vaše karte posljednjih nekoliko godina pomažući vam da shvatite lekcije i granice koje će vam pomoći da imate više od onoga što želite u svom životu.

Sada kada Saturn završava, vrijeme je ovdje. Merkur ulazi jer sada morate jasnije razmišljati o tome što radite i što stvarati naprijed. Koliko god se često možete zaglaviti u intenzivnim emocionalnim osjećajima, tijekom toga se morate pobrinuti da ostanete na površini.

Iskoristite ovu energiju Merkura da shvatite što ste naučili tijekom Saturnove vladavine u ovom dijelu svog života, što želite promijeniti i što želite stvoriti. Zatim počnite planirati, ništa nije nemoguće ako uložite trud da biste to stvorili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ulazite u razdoblje uzbudljivog rasta i mogućnosti kada je riječ o vašem profesionalnom životu i karijeri. Energija Vodenjaka vlada ovim sektorom vašeg života. To znači da ćete biti obdareni sposobnošću govora i učinkovite komunikacije, povećavajući vjerojatnost unapređenja ili povišice.

Saturn je također bio u ovom dijelu vašeg života, tako da je vjerojatno da ste ovdje dobili neke lekcije koje uključuju granice s poslom i domom, pa čak i osiguravanje da igrate prema božanskim zakonima svemira. Ipak, sada bi trebalo doći vrijeme za nagrade i osvetu za prolazak kroz sve Saturnove teške lekcije.

Pobrinite se da vjerujete da doista idete u pozitivnija vremena, tako da možete biti sigurni da prihvaćate svaki djelić povjerenja za koji ste radili.

Stranice: 1 2