ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Djevica i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 13. do 19. februara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Djevica i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 13. do 19. februara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

12 veljače, 2023 0 By Admin

Kad god vidimo okvirni tjedni horoskop koji obećava propast i nesreću, moramo znati da sve treba uzeti s rezervom, kako se to kaže.

U tjednu od 12. do 18. 2. čekaju se dobra i loša vremena, a to je ono što čini život, ili u ovom slučaju — tjedan.

I dok ovaj tjedan ima svoje parametre postavljene za ono što je dobro i loše, ono loše se više ističe. U ljudskoj je prirodi fiksirati se na negativno; veličina svijeta može biti posvuda oko nas, ali ako jedna sitnica pođe po zlu, to je sve što nam treba da odškrinemo vrata osobnog pakla.

Uglavnom, ono što možemo očekivati ovaj tjedan je mnogo misli koje ne vode nikamo. Želimo rezultate, ali nismo voljni raditi na njihovom postizanju. Želimo ljubav, ali smo lijeni da joj se pokažemo. Želimo uspjeh na poslu, a opet, na nekoj razini, jednostavno nam nije stalo.

To nije trajan osjećaj, zapravo, temelji se na umoru — a svi znamo taj osjećaj.

Ali najuočljivija stvar u ovom tjednu koja će biti ‘gruba’ je da ne znamo što radimo. Počnemo govoriti, dosadi nam na pola puta i onda odemo. Ključne riječi ovog tjedna su: izbjegavanje, poricanje, isključivanje i apatija.

Tri horoskopska znaka s okvirnim tjednim horoskopom za 12. – 18. veljače 2023.:

1. Bik
20. travnja – 20. svibnja)

Zašto je zaboga ovaj tjedan težak za vas, posebno s obzirom na to da sve što radite jest da pokušavate ostati pozitivni kako biste mogli pokazati veličinu? Ne odustaj, Biku, svemir te samo testira jer zna da si dovoljno jak da prebrodiš najteža vremena. Ne postoji NITKO kao ti, i ako je prisila naziv igre ovog tjedna, onda to učinite, naivčine; ti nisi ničija budala.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sada, kad biste samo mogli dobiti nagrade za to što ste tako jaki i stoički, nažalost, ovaj tjedan nema nagradu za vas. Ovo je jedan od onih tjedana tipa “nijedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno”, stoga znajte da što god učinili, koliko god dobro bilo, vjerojatno ćete zbog toga biti degradirani. Zadrži taj radosni stav, prijatelju, jer je to jedina stvar koja će te ovaj tjedan provesti u jednom komadu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2