Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 12. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 12. februar

11 veljače, 2023 0 By Admin

Tu i tamo rado dočekamo dan koji je relativno…banalan. Danas, takav je sretan dan, a to je zato što je toliko toga u ravnoteži u sreći i ljubavi, budući da imamo blistavo Sunce u trigonu Mjesec, skladan tranzit koji teče glatko i donosi sreću i ljubav troje najsretnijih horoskopski znakovi — samo ne u tako velikim dozama da moramo stajati po strani i buljiti. Drugim riječima, danas je za to da se osjećamo dobro u vezi sa sobom i životima koje smo stvorili s drugima.

Ali nemojte očekivati ljubavna pisma, darove, cvijeće ili pretjerane izjave; danas je za to da ostanemo jednostavni i da vjerujemo u činjenicu da su naši ljubavni životi jaki i da ne moramo učiniti mnogo da ih održimo takvima.

Ako tražite veliko javno iskazivanje ljubavi, oprostite, sljedeći prozor. Današnji ljubavni horoskop je za znanje, a ne za razmetanje. Ovaj nevjerojatno pozitivan tranzit, Sunce u trigonu Mjesec, temelji se na spoznaji da smo dobro.

Neki intimni detalj o našoj romansi ne moramo odmah objaviti na društvenim mrežama; čuvamo to za sebe, jer tu je prava snaga. Što se manje pokazujemo, to se više zbližavamo s našim partnerima na ovaj dan.

Za tri horoskopska znaka 12. februar vodi samopouzdanje. To znači da, budući da ‘znamo’ da nas ne vodi strah; krećemo se svijetom svjesni da smo mi ti kojima se posrećilo.

Ne trebamo se uspoređivati s drugima jer imamo sve što nam je potrebno u ljubavnom životu. Današnji dan donosi ideju da smo prošli potrebu da svima govorimo sve o našim vezama. Tranzitno Sunce u trigonu Mjesec donosi nam slobodu od očekivanja. Možemo voljeti druge bez publike koja nas čeka da nam plješće.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 12. februara:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Napokon dan kada se možete opustiti i ostaviti svoje brige iza sebe. Danas vam ništa ne ide na živce, a iako ćete se možda nasmijati dok ovo čitate, istina je: danas ste praktički neopterećeni problemima, a što se tiče ljubavnog života, to je kao da ste skinuli teret. Vi i vaša osoba danas se slažete, toliko da će Sunce u trigonu Mjesec vidjeti svoj savršen primjer u vama dvoje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dogovaranje je samo početak, jer se vaši razgovori lako pretvaraju u inspiraciju. Nemojte se iznenaditi ako vi i vaš partner odlučite da je vrijeme za nešto veliko, poput planiranja putovanja u Europu, jer je današnji dan vrlo dobar za planove putovanja i posao. Tranzitno Sunce u trigonu Mjesec baca svjetlo na sve pozitivne misli i doprinosi manifestaciji dobrote.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2