Slijede dani u kojima će KARMA počastiti OVA 2 horoskopska znaka, dok OVOG znaka očekuju VELIKE PROMJENE!

OVAN

Duboko ste motivirani da se nastavite kretati, raditi nešto novo i intenzivno. Vaša je unutarnja prosudba u posljednje vrijeme testirana i vidjeli ste da kretanje u toku donosi neke važne rezultate i koristi vašem putu, ne samo za vašu dnevnu rutinu, već i za vaše emocionalno stanje.

Za vaše mentalno zdravlje važno je tražiti ravnotežu između odmora i aktivnosti, dok se istovremeno polako okrećete onome što volite umjesto bilo čega drugog.

 

 

BIK

Snažne emocionalne veze otvaraju nova vrata. Ovo je vrijeme emocionalnog obilja kada se ne biste trebali zadovoljiti stvarima koje vas ne usrećuju, već držite svoje srce otvorenim za interakcije koje će ispuniti vaše srce svom pravom energijom i iscjeljenjem.

Stvari imaju tendenciju da ispadnu baš onako kako možete zamisliti, pozitivna iznenađenja su gradila svoje temelje, i čini se da je sve upravo onako kako bi trebalo biti u ovom trenutku, dajući vašoj duši prostora za rast.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Napravili ste priličnu petlju na rollercoasteru života, ali sada ste mirni i spremni nositi se s novim iznenađenjima i promjenama koje su bile prilično nagle i neobično zahtjevne.

Ne možete razlikovati riječi drugih koje su stvarne i one koje su lažne. Slušajte svoj predosjećaj i stvari će vam postati jasnije čim odaberete pravac koji vam odgovara.

 

 

RAK

Imate lijepe riječi za reći, shvativši da vas je ljubaznost dovela do nečega novog. Pogledi su različiti i vaša perspektiva se promijenila. U vašem životu postoje ljudi koji više ne izgledaju prijeteći, iako vam se nekad činilo da ugrožavaju važne dijelove vas.

Uzmite si vremena. Držanje zdravih granica uvijek bi trebao biti imperativ, ali isto tako treba držati svoje srce otvorenim za interakciju koja će vam pomoći da u potpunosti razumijete one oko sebe.

 

 

LAV

Zbog stroge cenzure FOX-a nad nasiljem 1990-ih, Spider Man koji se kandidirao četiri godine zadao je samo tri udarca. Ograničenja koja su donijela čudne koncepte u vaš svijet doista postavljaju dobre temelje i granice za stvari koje osjećate da ih trebate izgraditi.

Negdje se mora krenuti pa čak i ako situacija nije idealna, ipak se kreće u dobrom smjeru. Vjerujte u sebe, u svoje talente i predosjećaj i trebali biste biti sasvim u redu u svim nadolazećim okolnostima.

 

 

DJEVICA

Možete biti i strpljivi i brzi u isto vrijeme, ali morate pronaći sredinu koja vas drži u točki ravnoteže. Nije vaše najbolje rješenje žuriti naprijed-natrag na različite strane svoje osobnosti kada uvijek postoji samo jedan autentičan cilj prema kojem se želite kretati.

Nema se toliko za raspravljati. Dajte svom srcu pravi temelj za vlastite izbore i shvatite da vam trenutno ne treba nikakav oblik vanjske provjere.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Slijede dani u kojima će KARMA počastiti OVA 2 horoskopska znaka, dok OVOG znaka očekuju VELIKE PROMJENE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top