Iznenadni DOBITCI, BOGATSTVO i POSLOVNI USPJESI, ali i iznenadni TROŠKOVI obilježit će narednu sedmicu OVIM znakovima!

Iznenadni DOBITCI, BOGATSTVO i POSLOVNI USPJESI, ali i iznenadni TROŠKOVI obilježit će narednu sedmicu OVIM znakovima!

7 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan predlažemo vam da budete oprezni u vezi s financijama. Iako troškovi mogu biti neizbježni i pod kontrolom toka prihoda, vjerojatno će to utjecati. Vaše raspoloženje može biti pokvareno zbog spora i neravnoteže u vezi s financijama. Također može zaustaviti novčanu dobit. Predlažemo vam da smanjite svoje troškove kako biste ostali financijski stabilni ovaj tjedan. Za vas je najbolje izbjegavati donošenje odluka vezanih uz vitalna financijska ulaganja jer tijekom ovog tjedna postoje šanse za rizik.

 

 

BIK

Tjedan će vjerojatno povećati vašu financijsku snagu. No, to može zahtijevati više pažnje i dodatne napore s vaše strane. Možete odabrati pogrešan smjer. Ovdje vam se predlaže da zadržite točne informacije i planirate da ispunite svoje financijske ciljeve. Kako tjedan bude odmicao, možda ćete moći ubirati prihod na ovaj ili onaj način. Ali možda ste agresivni u trošenju i najbolje vam je kontrolirati takva iskušenja. U suprotnom ćete se kasnije možda suočiti s nekim pritiskom obveza. Kalkulativne investicije na tržištu dionica mogu vam biti od koristi, ali za to vam se predlaže da odluke donosite vrlo oprezno. Pitanja vezana uz nekretninu mogu se riješiti tijekom ovog tjedna.

 

 

BLIZANCI

Planetarni utjecaj može vas potaknuti da razmišljate izvan okvira. Možda vas vodi želja da nešto uspijete i postignete, a za to možda želite razmišljati drugačije i inovativno. Najbolje je za vas imati samopouzdanje i pronaći prilike da ga maksimalno iskoristite. Predlaže se da nadiđete prepreke i tražite rješenja kako biste ispunili svoju viziju. Ovaj tjedan može vam pomoći da postignete svoje financijske ciljeve i vjerojatno da će vaš financijski status biti jak i stabilan. Na financijskom planu možda neće biti mnogo problema, a ovaj tjedan možda ćete uživati ​​u svim potrebnim materijalnim udobnostima.

 

 

RAK

Možda ćete imati dovoljno prilika za nadogradnju svog životnog stila, a ovaj tjedan može doći do dobrih financijskih dobitaka. Ali može doći do nezgodnih trenutaka, pa se stoga preporučuje da ostanete na oprezu. Vjerojatno ćete ovog tjedna sklopiti neke dobre financijske poslove, što bi moglo dodatno ojačati vaš status. Ovo bi moglo biti povoljno vrijeme za dugoročnu investiciju. Planetarni utjecaji mogu vam pomoći da pobijedite financijska ograničenja, olakšavajući novčanu dobit. Dakle, općenito je ovo pozitivno vrijeme za novac i financije.

 

 

LAV

Postoje šanse za postizanje povoljnih rezultata ako ovaj tjedan uložite kratkoročno. Predlažemo vam da budete oprezni i izbjegavate slijepo povjerenje drugima u novcu. Osim toga, mogu vam smetati i neki nepotrebni troškovi. Vjerojatno ćete imati novčanu dobit ovog tjedna, a možda ćete i uspješno akumulirati ovo bogatstvo. Ovaj novac će vam vjerojatno pomoći da prebrodite loša vremena, stoga ih sačuvajte na odgovarajući način.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete biti zadovoljni novcem i financijskim položajem, jer bi tijek prihoda mogao ostati povoljan ovog tjedna. Možda imate dobre uštede. Vjerojatno ćete biti vrlo bliski s članovima svoje obitelji i oni vam mogu pružiti ruku pomoći kad god vam zatrebaju. Najbolje je za vas izbjegavati težnju za obećavajućim novčanim dobicima iz neočekivanih izvora. Uz toliko odgovornosti na glavnom planu, vaši osobni i usputni troškovi mogu se proporcionalno povećati. Neki od vas mogu dobro zaraditi kroz tjedne investicije.

VAGA

Popravci i renovacije mogu dominirati vašim tjednom. Stoga će vaša potrošnja vjerojatno biti veća. Predlaže se da se ove produktivne odluke donose kod kuće ili na razini ureda. Najbolje je da tražite pravi savjet od izvođača kako biste izbjegli korištenje nekvalitetnog materijala. Vaši planovi mogu biti odgođeni ili se zakomplicirati, ali uz marljivost i pametno donošenje odluka, stvari bi mogle dobro funkcionirati. Neki od vas mogu prikupiti kapital kako bi proširili svoje poslovanje. Ovo bi se moglo pokazati isplativim. Najbolje je da steknete povjerenje od brojnih navijača oko sebe i isprobate neki novi plan koji vam je bio na umu.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan može donijeti ne samo harmoniju u vašem osobnom i profesionalnom životu, već može biti povoljan i za novac i financije. Vjerojatno ćete ostvariti dobar profit od svojih prošlih ulaganja. Novčane nagrade mogu vas iznenaditi ovaj tjedan, a financijski problemi iz prošlosti vjerojatno će biti riješeni. Možda ćete tražiti nove prilike za karijeru. Samo gledanje na prilike iz prošlosti možda vam neće pomoći. Najbolje je da se zaokupite umrežavanjem i prijavite se za poslove putem raznih portala.

 

 

STRIJELAC

Predlažemo vam da unaprijed planirate svoje troškove i štednju za ovaj tjedan. Mogu postojati izazovi povezani s neplaniranim putovanjima i neželjenim izdacima, pa ćete možda morati pravilno planirati. Najbolje je da izbjegnete donošenje ishitrene odluke jer vas to može dovesti do gubitka zemlje i imovine. Stoga vam se predlaže da ovaj tjedan izbjegavate vitalna ulaganja. Vjerojatno ćete ovog tjedna dobiti financijsku pomoć od oca. Majčino vodstvo može vam također donijeti povoljan dobitak u poslu. Možda ćete imati dobre uštede ovog tjedna. Postoje šanse za izdatke povezane sa zdravljem. Najbolje je da imate financijsko planiranje. Možda ćete ovaj tjedan morati potrošiti na darove.

 

 

JARAC

Ovaj tjedan će dati mješovite rezultate u smislu financijske dobiti i troškova. Uz naklonost sreće i vodstvo prijatelja može se predvidjeti dobra financijska dobit. Šanse za povećanje i projekti povezani s inozemstvom vjerojatno će dati dobar povrat ovog tjedna. Ovaj tjedan možda nije idealan za one koji se bave modom ili kreativnim područjima. Budite oprezni prilikom velikih ulaganja u ovaj posao. Ishitrena odluka može vas dovesti do gubitka zemlje i imovine. Stoga vam se savjetuje da ovaj tjedan ne ulažete velika ulaganja.  Bit će potrebno financijsko planiranje.

 

 

VODOLIJA

Ovaj će tjedan vjerojatno biti prosječan u novcu i financijama. Iako može biti nekih troškova, vjerojatno ćete uštedjeti nešto novca. Pojedinci koji se bave jogom, duhovnošću i pjevanjem mogu postići povoljne rezultate u smislu financija. Postoje šanse za troškove na poslovnom planu i novom projektu. Ovaj tjedan možete dobiti troškove vezane za putovanja i visoko obrazovanje.

 

 

RIBE

Predlažemo vam da ovaj tjedan budete oprezni u novcu i financijama. Ovaj tjedan možete imati više troškova koji mogu utjecati na vašu ušteđevinu. Ali nema potrebe za brigom, vjerojatno ćete imati malu opciju uštede. Postoje šanse za iznenadni trošak na obiteljske događaje i posao. Učenje okultnih znanosti ili svetih spisa također može povećati vaše troškove. Možete putovati u neku stranu zemlju ili vjersko mjesto. Budite mirni, vjerojatno ćete dobiti financijsku pomoć od matične zemlje. Postoje šanse za poslovna putovanja. Mogu postojati troškovi vezani za brak ili djecu.