DNEVNI HOROSKOP za 16. Oktobar: Bik će uživati, a jedan znak mora pripaziti jer među prijateljima ima neprijatelja!

DNEVNI HOROSKOP za 16. Oktobar: Bik će uživati, a jedan znak mora pripaziti jer među prijateljima ima neprijatelja!

15 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Velika je mogućnost da će vam danas sinuti odlična ideja i ne smijete ju zanemariti jer se čini previše odličnom. Ovo je dan za duboko razmišljanje i veliko dostizanje. Trebali biste dobro sve ono što vam stvara prepreke prema vašim planovima i uskoro ćete otkriti da će sama prepreka sugerirati kako se toga možete riješiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dan bi vam mogao biti dosta zabavan, a nije isključeno ni da će vas posjetiti prijatelji i rodbina. Najmanje možete očekivati ​​njihov poziv ili poruku. Dobar je trenutak da osvježite svoje društvene vještine i budete spremni za nadolazeće zabave. Danas bi također mogli rješiti velik dio svojih financijskih problema.

 

BLIZANCI

Rođeni u ovom znaku su vrlo inteligentni ljudi, ali danas bi vašu sposobnost logičkog razmišljanja moglo ometati vlastiti problemi i nesigurnost. Zbog toga dan ne pogoduje za nove projekte ali započinjane ljubavne veze. Možda se ipak pogriješili u današnjoj prosudbi. Ipak, pokušajte se što je više moguće opustiti.

 

 

RAK

Svaki vaš napor danas bit će usmjeren u rješavanje problema koji je trenutno preuzeo dominaciju nad vašim životom.  Velike su šanse da ćete se odvojiti od društvenih, pa čak i financijskih obveza kako biste to riješili. Međutim, ključ uspjeha je strpljenje. Ako ćete forsirati i žuriti nećete ništa rješiti na konstruktivan način.

 

LAV

Iako vam se možda čini da ste omiljeni i da je sva pažnja usmjerena prema vama, Uskoro ćete među svima primijetiti i neke koji su vam neprijatelji. Zvijezde savjetuju da budete vrlo oprezni, da ne vjerujete svima i da dobro pazite što pred njima pričate. Možda će vas pokušati isprovocirati i od vas napraviti krivca. Najbolje dase povučete i ne trošite energiju na takve osobe. Vi ćete lako pronaći osobe kojima ćete se moći povjeriti.

 

 

DJEVICAᅠ

Danas će vaša intuitivnost biti izražena i osjećat ćete se da se može nešto loše dogoditi među ljudima sa kojima ste okruženi. Zato se suzdržite se od bilo kakvih svađa s agresivnim ljudima koji uvijek pronalaze greške, jer bi vas mogli uvući u duboku bespotrebnu raspravu. Ali, pri tome, ne odustajte od onoga što želite postići.

VAGA

Samouvjereni ste i volite kada ste u središtu pažnje i kada je naglašena vaša dominacija. Međutim, danas se suzdžite od nametanja vlastitih gledišta drugima, jer danas bi dan mogao završiti u suprotnom smjeru. Također pripazite da takvim stavom nenamjerno povrijedite druge. Ako ćete polako i skromno pristupiti problem, to može rezultirati da dovršite brojne zadatke na čekanju.

 

ŠKORPIJA

Danas većinu svoje pažnje i usredotočnosti posvetite onima u društvenim krugovima. Osoba koja vam je bliska će vam puno pomoći u utjecaju na druge. Također danas pokušajte odvojite prave prijatelje od onih koji to nisu i oni koji štete vašem ugledu na društvenom sceni. Svakako nemojte zanemariti svoje zdravlje, bez obzira u kakvoj gužvi bili.

 

STRIJELAC

Danas ćete biti izuzetno raspoloženi za trošenje. Nije isključeno da se nećete počastiti sa nekim dobrim komadom odjeće ili kozmetike, a možda čak i krupnijih stvari poput novog namještaja. Nekome ćete namijeniti i poklon, vjerojatno voljenoj osobi, a ta osoba će to iznad svega cijeniti.

 

JARAC

U vama se nagomilalo dosta problema i briga i jednostavno ćete imati veliku potrebu da se rješite bijesa i frustracija. Možda ćete se povjeriti bliskom prijatelju, članu obitelji ili voljenoj osobi. Osjetit ćete veliko olakšanje nakon što izbacite iz sebe sve ono što vam leži na duši. Na kraju dana ćete se osjećati izvrsno jer vas čeka iznenađenje.

 

VODOLIJA

Vjerojatno ćete se danas osjećati nemirno, zabrinuto i nezadovoljno. Jedini način da se toga rješite je da dobro razmislite o svemu, a to vam može pomoći da bolje razumijete sebe i pronađete učinkovit lijek i oslobodite se nagomilanih problema i stresa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas ako je ikako moguće odvojite dan za sebe ili barem veći dio dana koji najbolje da provedete u samoći i dobro razmislite što zapravo želite od života. Protekli dani su vam bili naporni i užurbani. Morate ponovo razmisliti o svojim planovima i ciljevima, te kako vaši postupci utječu na vaš vlastiti život, kao i na vaše odnose.