Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja 12. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja 12. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

11 veljače, 2023 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Danas je posebno moćan dan za vas jer Merkur i Pluton ne samo da se zajedno kreću kroz sudbinski stupanj Jarca, već se to događa unutar dijela vašeg života koji upravlja podsvijesti.

Energija Jarca upravlja vašim nesvjesnim sektorom koji čuva tajne, skrivene istine i duboke spoznaje koje tek treba otkriti. Pluton je ovdje kod kuće i pokazao se nevjerojatno korisnim za vas jer ste prošli kroz toliko iscjeljivanja i stjecanja nove svijesti. Ali sada je kraj jedne ere. Jer vrijeme je da preuzmete sve što ste naučili i obradili i krenete naprijed s njima u svom životu.

Postoji stara knjiga ranjavanja koja postoji na polici vašeg srca. I dok znate što je to, ipak ga s vremena na vrijeme ponovno pročitate kao da se osjećate sigurnije nego dopustiti sebi da ga potpuno izbacite. Nadamo se da će vam današnja smjena omogućiti upravo to kako ne biste propustili ono što se sprema ispred vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Jučerašnji dan donio je priliku za ponovnu vezu s vašim osobnim životom jer ste bili više usredotočeni na vlastiti rast, karijeru, pa čak i samo životna iskustva. Ovdje se radi o uspostavljanju ravnoteže u vašem životu. Jer kao vodeni znak, ponekad se gotovo možete prevariti misleći da možete biti zadovoljni samo domom i ljubavlju. To su dvije lijepe osobine nevjerojatnog života. Ali to ne znači da se trebate osjećati krivim ako želite više.

Današnja energija daje vam priliku da doista završite onu eru svog života u kojoj se moralo raditi o svima osim vama. Nadajmo se da ste vi i vaš romantični partner uspjeli zajedno proći kroz ovo razdoblje rasta, naučivši da što ste zdraviji i sretniji, to ćete biti bolji u svim aspektima svog života.

To bi trebalo omogućiti da neki od tih starih strahova ili čak samo načini povezivanja s njima zauvijek prođu. U nekim slučajevima, budući da je ovo posljednji stupanj, možda ćete morati razgovarati o tome kako se vaš odnos promijenio. Ali ako se sjećate svega što vam se događa, tada ćete također uvijek pronaći svjetlo u svakoj situaciji.

Stranice: 1 2