Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja 12. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja 12. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

11 veljače, 2023 0 By Admin

Danas se i Merkur i Pluton spuštaju u svoj kraj jedne ere, što se naravno događa što se više približavate svojoj sudbini.

Sve mora završiti da bi nešto drugo počelo, a u ovom slučaju radi se o spoznaji što je završilo u vašem životu koji još uvijek kao zaboravljena paučina visi u kutu sobe koju rijetko posjećujete.

Ovdje danas dolazi vaša intuicija.

Jer postoji važnost, izvjesnost, intenzitet i da, čak i jasnoća. Ali da biste to mogli primiti i preuzeti znači da ćete morati vjerovati svojoj nutrini.

Bit će tu logike, bez postavljanja putokaza kako biste znali gdje ste bili i kamo ćete ići, već samo zvuk vlastitog srca i otkucaji istine koji će vas tjerati da učite i razumijete više.

Pluton je gospodar podzemlja, čuvar svega što ne znate ili ne želite znati.

To je čuvar tajni vaše duše i dok Merkur prolazi kroz njega znači da neće nedostajati važnih razgovora ili novih perspektiva.

Merkur vam pomaže da razgovarate o onome što je važno i što vam je bilo na umu kako biste mogli ići naprijed znajući bez imalo sumnje da ste upravo tamo gdje vam je suđeno biti.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 12. februar:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ako vam je današnji dan neugodan, vrijeme je da se zapitate zašto ga izbjegavate. Ovdje postoji ogromna količina energije koja ukazuje na neke velike promjene unutar vašeg života. I u ovom trenutku, one će se dogoditi htjeli vi to ili ne.

Čini se da bez obzira koliko se promijenilo, promjena još uvijek nije vaš omiljeni pothvat i još uvijek ćete se jako truditi da je potpuno izbjegnete. Ali današnji dan bi trebao olakšati tu odlučnost i natjerati vas da vidite stvari u novom svjetlu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Naravno, možete se i dalje pretvarati da ne vidite natpise na zidovima koji vas okružuju, posebno kada je u pitanju vaš obiteljski život. Ali to ne znači da će to nestati. Umjesto da se oslanjate na ono što se pojavi, da budete otvoreni za istraživanje svojih osjećaja i da pokušavate biti iskreni prema sebi, možda je to ono što vam je sve vrijeme trebalo.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2