U živote OVIH zodijaka konačno ulazi LJUBAV, SREĆA i OSTVARENA ŽELJA!

 U živote OVIH zodijaka konačno ulazi LJUBAV, SREĆA i OSTVARENA ŽELJA!

27 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ono što vam je najviše potrebno u ovom trenutku je raditi na učenju novih stvari, nikad se ne zna što će vam u životu biti potrebno. Dobro je uvijek znati više.

Usredotočite se na cilj koji želite ostvariti i od tog cilja ne odustajte.. Sada trenutno ništa nije važnije od vašeg cilja. Sve drugo na kratko stavite u drugi plan, zatomite čak i osjećaje i posvetite se onome što želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Da, zaista bi bilo lijepo vratiti se u ono vrijeme kada je sve bilo tako dobro. Ali tada ne biste izrasli u osobu kakva ste sada, bili biste neka druga osoba.

Vidite pravu vrijednost u svom životnom iskustvu. To vas je učinilo dobrom i poštenom osobom. U narednim danima to će doći do izražaja više nego sada možete zamisliti.

 

 

BLIZANCI

Spremni ste na mnogo više nego što ste toga trenutno svjesni. Postali ste nestrpljivi da započnete neko novo putovanje. Ne brinite, zaplovite mirno u smjeru koji ste si zacrtali.

Mnoge stvari znali ste zadržavati za sebe.   Ne morate se bojati nepoznatog. Spremni ste suočiti se s tim.

 

 

RAK

Oduvijek ste okruženi dobrim  ljudima koji vas vole, a neki čak i obožavaju. Imate osjećaj kao da je takav osječaj prestao i da se to više ne događa?

Događa se! Upravo se događa ono što zaslužujete imati jer ste tako dobrodušni prijatelj. Osoba u čiju iskrenost ponekad sumnjate, ipak je vaš pravi i iskreni prijatelj.

 

 

LAV

Neće se svi trenutno htjeti upuštati u neke nebitne rasprave s vama. Možda vam se čini da ste vi taj o kojem se raspravlja, ali očito je da stvari stoje potpuno drugačije nego što ste si umislili.

Vaše su granice jasne i ne dozvoljavate nikome da ih prijeđe, ali i drugi ljudi oko vas imaju osjećaje koje ne smijete zanemarivati.

 

 

DJEVICA

Trenutno ste ranjivi i svaka pogrešna riječ može vas duboko povrijediti. Možda to ne želite,  ali rizik postoji.

Stanite na svoje noge snažno i čvrsto. Ako nemate povjerenja u sebe, ne očajavajte, povjerenje će se vratiti. .Sumnja u sebe ne znači da je strah stvaran. Razmislite o tome.

VAGA

S nekim ljudima se teško nositi, to je životna škola koju ste davno prošli i iskusili. Ne žurite,  nemojte reagirati pretjerano. Neka vide kakav je život kada vi niste u blizini.

Možda ćete im nedostajati, a možda im već sada nedostajete. Nećete to nikad saznati, ali to možete naslutiti.

 

 

ŠKORPIJA

Ako prilika nije stvorena samo za vas, već možda i za nekog drugog, nemojte je iskoristiti. Možda ćete stati na put osobi za koju je namijenjena, a tu osobu nikako ne biste željeli povrijediti.

Ponekad odustajanje nije predaja i sramota, ponekad je to najpametnija odluka koju možete donijeti u određenom trenutku.

 

 

STRIJELAC

Mislili ste da želite nešto, ali sada shvaćate da to ne želite. Ne morate nikome objašnjavati zašto ste se predomislili, to je samo vaša stvar.

Dovoljno je reći da to nije za vas i odbiti, ne tražite ničije dopuštenje, nije potrebno. Ovo je vaš život i živite ga kako vi želite.

 

 

JARAC

Ne budu kažnjeni svi koji čine zlo. Ponekad lošim ljudima doista uspijeva da nesmetano nastave dalje.

Nije na vama da se osvećujete. Najbolje je pustiti svemir da zatvori cijeli krug i da stvari postavi na svoje mjesto.

 

 

VODOLIJA

Promjene koje su vam bile potrebne su prošle i idite dalje svojim putem. Vrijeme je za slavlje i zahvalnost za ono što će vas u budućnosti čekati.

Imat ćete dovoljno vremena da radite stvari u kojima uživate. Radujte se nastavku svog života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Planovi vam se možda neće ostvariti, ali to vas ne treba previše brinuti. Postoji nešto što se valja iza kulisa kako bi se stvari savršeno spojile.

Usredotočite se na nešto drugo dok čekate ono bolje. Ništa ne brinite. Dobre stvari vam dolaze, ali sve u svoje vrijeme.