U živote OVIH zodijaka konačno ulazi LJUBAV, SREĆA i OSTVARENA ŽELJA!-

OVAN

Ono što vam je najviše potrebno u ovom trenutku je raditi na učenju novih stvari, nikad se ne zna što će vam u životu biti potrebno. Dobro je uvijek znati više.

Usredotočite se na cilj koji želite ostvariti i od tog cilja ne odustajte.. Sada trenutno ništa nije važnije od vašeg cilja. Sve drugo na kratko stavite u drugi plan, zatomite čak i osjećaje i posvetite se onome što želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Da, zaista bi bilo lijepo vratiti se u ono vrijeme kada je sve bilo tako dobro. Ali tada ne biste izrasli u osobu kakva ste sada, bili biste neka druga osoba.

Vidite pravu vrijednost u svom životnom iskustvu. To vas je učinilo dobrom i poštenom osobom. U narednim danima to će doći do izražaja više nego sada možete zamisliti.

 

 

BLIZANCI

Spremni ste na mnogo više nego što ste toga trenutno svjesni. Postali ste nestrpljivi da započnete neko novo putovanje. Ne brinite, zaplovite mirno u smjeru koji ste si zacrtali.

Mnoge stvari znali ste zadržavati za sebe.   Ne morate se bojati nepoznatog. Spremni ste suočiti se s tim.

 

 

RAK

Oduvijek ste okruženi dobrim  ljudima koji vas vole, a neki čak i obožavaju. Imate osjećaj kao da je takav osječaj prestao i da se to više ne događa?

Događa se! Upravo se događa ono što zaslužujete imati jer ste tako dobrodušni prijatelj. Osoba u čiju iskrenost ponekad sumnjate, ipak je vaš pravi i iskreni prijatelj.

 

 

LAV

Neće se svi trenutno htjeti upuštati u neke nebitne rasprave s vama. Možda vam se čini da ste vi taj o kojem se raspravlja, ali očito je da stvari stoje potpuno drugačije nego što ste si umislili.

Vaše su granice jasne i ne dozvoljavate nikome da ih prijeđe, ali i drugi ljudi oko vas imaju osjećaje koje ne smijete zanemarivati.

 

 

DJEVICA

Trenutno ste ranjivi i svaka pogrešna riječ može vas duboko povrijediti. Možda to ne želite,  ali rizik postoji.

Stanite na svoje noge snažno i čvrsto. Ako nemate povjerenja u sebe, ne očajavajte, povjerenje će se vratiti. .Sumnja u sebe ne znači da je strah stvaran. Razmislite o tome.

Nastavak na idućoj stranici…

 U živote OVIH zodijaka konačno ulazi LJUBAV, SREĆA i OSTVARENA ŽELJA!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top