Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 11. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 11. februar

10 veljače, 2023 0 By Admin

Danas će se dogoditi nešto zanimljivo, a vrti se oko toga da budete otvoreni i sposobni za kompromis. Današnji glavni tranzit je Mjesec u Vagi, a ono što nam to daje – posebno ono što donosi posebno trima horoskopskim znakovima – je želja da se slažemo. Nije kao da se danas borimo protiv toga, ali doći do mjesta gdje konačno možemo sjediti u miru, s našim partnerima, dio je današnjeg putovanja.

Za vrijeme Mjeseca u Vagi želimo mir, želimo harmoniju. Ne zvuči kao težak zahtjev, ali ako ovo stvarno želimo, onda moramo znati da smo dio te jednadžbe i da nije sve u “ispuni moja očekivanja”. Radi se o kompromisu i spremnosti da prihvatimo ono s čime radimo. Današnji dan može nas dovesti na vrlo lak put, a za znakove koji najviše ‘osjete’ ovaj tranzit, ono čemu se možemo radovati je vrlo sretan, vrlo ‘brižan’ dan, koji se sastoji od slušanja i obraćanja pažnje.

Mjesec u Vagi je lijep i koristan tranzit za sve ljude, ali ako ste zaljubljeni ili netko tko želi da njihov ljubavni život bude što je moguće više pun ljubavi, onda je vrijeme da otvorite svoje srce Mjesecu u Vagi. Današnji dan donosi sreću u obliku odvajanja vremena za mir sa svojim partnerom. Ako ste sposobni vidjeti dobro u svemu tome, tada ćete to moći nastaviti manifestirati na najpozitivnije načine. Dan pun ljubavi, zaista.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 11. februara:

1. Rak
21. lipnja – 22. srpnja)

Možda ste na rubu nečeg prekrasnog, Rakovi kada je u pitanju vaša ljubavna veza. Ono što se događa je da tijekom Mjeseca u znaku Vage nećete samo htjeti raditi sa svojim partnerom na onome što vas dvoje želite izgladiti, već ćete uvidjeti da je sve to ‘radno’. zajedno puno je zabavnije nego što ste mislili da će biti. Kao da nekim stranama vaše veze nikada niste dali priliku, iz bilo kojeg razloga… možda zbog straha ili inhibicije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što vas je sprječavalo da osjetite savršenu harmoniju bilo je nešto što ste gurnuli u stranu. Daleko od očiju, daleko od uma… Ali je li to bila tako dobra ideja, s obzirom na to koliko se dobro slažete u skoro svakom pogledu? Mjesec u Vagi ublažit će sve strahove koje imate o budućnosti; konsternacija je danas, a tijekom ovog dana, vi i vaš partner ćete se osjećati vrlo uspješnima u onome što dijelite zajedno.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2