Sreća će im biti naklonjena! OVA 2 znaka će upoznati svoju SRODNU DUŠU, dok će OVAJ znak srediti svoju vezu i odnos…

OVAN

Prilično ste razdražljivi i vjerojatno ćete se istresti na svom partneru. Shvaćate da ste nepravedni, ali svejedno vam je teško ne pripisati krivnju tamo gdje je nema. Od vitalne je važnosti da kontrolirate svoje promjene raspoloženja. Ako to ne možete, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. Inače će vaša veza biti u opasnosti.

 

 

BIK

Spremni ste za novi početak u vašoj vezi. To može biti u obliku otpuštanja stare veze koja je prestala funkcionirati za vas već neko vrijeme. Ili možete odlučiti obnoviti svoje napore i unijeti novu romansu u svoju postojeću vezu. Puni ste energije i spremni podići svoj ljubavni život na višu razinu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vjerojatno ćete mnogo istraživati ​​u vezi sa svojim ljubavnim životom. Prije ste nosili ružičaste naočale kada ste procjenjivali svoju vezu, ali sada ćete moći usvojiti mnogo razumniji i zreliji pristup ljubavi. Doći ćete do jasne ideje što želite od svog partnera i veze te koliko ste joj spremni dati.

 

 

RAK

Nekoliko događaja je na redu i vrijeme je da pritisnete gumbe. Rezultat je da možete postati razdraženi čak i na manje prekršaje vašeg partnera. Maniri koji su vam prije bili simpatični sada mogu izgledati kao da vas iritiraju. Vaš najbolji način djelovanja sada će biti da provedete neko prijeko potrebno vrijeme sami i razmazite se vježbanjem ili režimom ljepote.

 

 

LAV

Jako ste željni impresionirati nekoga posebnog na koga ste nedavno naišli. Ali netko vam može dati loš savjet da vam pokvari dojam zbog nekog posebnog. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Stoga budite oprezni i također budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

 

 

DJEVICA

Početi ćete shvaćati da nećete odgovarati na tuđe manipulacije i krenut ćete s povlačenjem nekih zdravih granica u svojim odnosima. Morate shvatiti da čak ni vašem najvećem dobrodušniku ne bi trebalo dopustiti da donosi vaše odluke umjesto vas i da je u konačnici vaše mišljenje ono što je važno. Poduzmite taj prvi korak i vaše će se poštovanje značajno povećati.

Nastavak na sljedećoj strani…

Sreća će im biti naklonjena! OVA 2 znaka će upoznati svoju SRODNU DUŠU, dok će OVAJ znak srediti svoju vezu i odnos…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top