Sreća će im biti naklonjena! OVA 2 znaka će upoznati svoju SRODNU DUŠU, dok će OVAJ znak srediti svoju vezu i odnos…

Sreća će im biti naklonjena! OVA 2 znaka će upoznati svoju SRODNU DUŠU, dok će OVAJ znak srediti svoju vezu i odnos…

27 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Prilično ste razdražljivi i vjerojatno ćete se istresti na svom partneru. Shvaćate da ste nepravedni, ali svejedno vam je teško ne pripisati krivnju tamo gdje je nema. Od vitalne je važnosti da kontrolirate svoje promjene raspoloženja. Ako to ne možete, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. Inače će vaša veza biti u opasnosti.

 

 

BIK

Spremni ste za novi početak u vašoj vezi. To može biti u obliku otpuštanja stare veze koja je prestala funkcionirati za vas već neko vrijeme. Ili možete odlučiti obnoviti svoje napore i unijeti novu romansu u svoju postojeću vezu. Puni ste energije i spremni podići svoj ljubavni život na višu razinu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vjerojatno ćete mnogo istraživati ​​u vezi sa svojim ljubavnim životom. Prije ste nosili ružičaste naočale kada ste procjenjivali svoju vezu, ali sada ćete moći usvojiti mnogo razumniji i zreliji pristup ljubavi. Doći ćete do jasne ideje što želite od svog partnera i veze te koliko ste joj spremni dati.

 

 

RAK

Nekoliko događaja je na redu i vrijeme je da pritisnete gumbe. Rezultat je da možete postati razdraženi čak i na manje prekršaje vašeg partnera. Maniri koji su vam prije bili simpatični sada mogu izgledati kao da vas iritiraju. Vaš najbolji način djelovanja sada će biti da provedete neko prijeko potrebno vrijeme sami i razmazite se vježbanjem ili režimom ljepote.

 

 

LAV

Jako ste željni impresionirati nekoga posebnog na koga ste nedavno naišli. Ali netko vam može dati loš savjet da vam pokvari dojam zbog nekog posebnog. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Stoga budite oprezni i također budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

 

 

DJEVICA

Početi ćete shvaćati da nećete odgovarati na tuđe manipulacije i krenut ćete s povlačenjem nekih zdravih granica u svojim odnosima. Morate shvatiti da čak ni vašem najvećem dobrodušniku ne bi trebalo dopustiti da donosi vaše odluke umjesto vas i da je u konačnici vaše mišljenje ono što je važno. Poduzmite taj prvi korak i vaše će se poštovanje značajno povećati.

VAGA

Vaš partner bi vas mogao iznenaditi. Čežnji i samoći će doći kraj. Možda biste željeli napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte partnera jer to mora biti obostrano. Pronašli ste svoju ljubav nakon mnogo truda pa nemojte žuriti. Oko vašeg partnera vlada ozloglašeni zrak.

 

 

ŠKORPIJA

Zvijezde su se posložile kako bi vam pomogle da upoznate osobu svojih snova. On/ona će biti pustolovan i s dobro razvijenim smislom za humor. Možda niste zamislili nekoga baš ovakvog, ali on/ona će se vrlo približiti onome što želite. Stoga svakako izrazite svoju naklonost i nagovijestite svoje osjećaje.

 

 

STRIJELAC

Nemojte se osjećati potišteno jer vaš spoj nije ispao onako kako ste mislili. Dajte vremena vezi. Vjerojatno niste u stanju vidjeti unutarnje srce. Vaš partner ima zlatno srce. Nekoliko incidenata dokazat će koliko vam vaš partner vrijedi. Želja za intimnim susretom je na kartama s obje strane.

 

 

JARAC

Možda će vas privući netko iz drugačijeg kulturnog podrijetla ili čak iz druge zemlje. Možda ćete se osjećati strastveno i emocionalno nabijeni prema ovoj osobi. Ostala događanja će nestati kada budete s ovom osobom. A taj susret može i dobiti drugi oblik.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda ćete naići na određene informacije koje će vam pomoći da bolje razumijete svog partnera i smjer vašeg odnosa. Možda je vaš partner zadnjih nekoliko dana slao zbunjujuće i kontradiktorne signale, ali danas ćete početi shvaćati važnost ovakvog ponašanja. To će vam pomoći da donesete važne odluke u vezi s budućom prirodom vaših odnosa.

 

 

RIBE

Čini se da vam je dosta veza i dosadile su vam kratke i drhtave afere. Vrijeme je da odete na zimski san u svojoj privatnoj zoni u koju nitko ne može zaviriti! Ako ne možete raskinuti problematičnu vezu, onda barem uzmite kratku pauzu nakon što obavijestite i uvjerite partnera u to.