Nakon MNOGO problema, OVOM zodijaku dolazi SEDMICA SREĆE – VRIJEME JE da se ŽELJE OSTVARE, a PROBLEMI RJEŠE!-

OVAN

Vaš ljubavni odnos sa partnerom odiše harmonijom i ljubavi. Tako nešto ste uvijek željeli i to ste dobili. Bit ćete veoma sretni u narednom periodu i to ćete pokazati i vašem partneru. Prekrasna sedmica je pred vama, sedmica prepuna ljubavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Sedmica koja dolazi zahtjevat će od vas da budete pri ruci svom partneru jer će trebati oslonac. Vi ćete biti taj oslonac i vi ćete pokazati partneru koliko ga volite kroz djela, a ne samo riječi kao do sada. Bit ćete ponosni na ono što ćete pružiti svome partneru i to će ojačati vašu vezu.

 

 

BLIZANCI

Emocije će proraditi i očekuju vas konflikti sa partnerom koje nećete moći izbjeći. Ciganske karte vam govore da pokušate biti mudri i razumni i da kontrolirate svoje emocije i postupke kako bi sve prošlo bez većih problema.

 

 

RAK

Veliki izazov očekuje vas i partnera, izazov koji će vašu ljubav staviti na kušnju. Sve to će se dogoditi naredne sedmice, a ciganske karte vam savjetuju velik oprez i pažljivo biranje svake riječi u komunikaciji sa partnerom.

 

 

LAV

Budite spremni na kritike vašeg partnera, a sve to će se događati zbog novaca. Vi niste krivi zbog ničega ali ćete morati popustiti u nekim stvarima, a sve zbog mira u kući. Ponekad je tako nešto najbolje učiniti koliko god vam bilo teško.

 

 

DJEVICA

Uzbuđenja vam slijede naredne sedmice na ljubavnom planu, kažu ciganske karte. Moglo bi vam se doigoditi ono što već dugo želite pa budite pripravni na tako nešto. Isplanirajte sve u detalje da vas neki drugačiji rasplet ne iznenadi.

Nastavak na idućoj stranici…

Nakon MNOGO problema, OVOM zodijaku dolazi SEDMICA SREĆE – VRIJEME JE da se ŽELJE OSTVARE, a PROBLEMI RJEŠE!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top