LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Februar: Kada se SUDBINA umiješa – danas će mnogi zodijaci biti RAZOČARANI!

OVAN

Ljubavni horoskop: Vaše nježno srce danas je vrlo osjetljivo, stoga nemojte shvaćati ništa što vaš partner čini osobno. Mogli biste projicirati značenje na riječi i radnje koje jednostavno ne postoje. Diplomatski i posrednički razgovori mogli bi pomoći u izliječenju osjećaja nepovezanosti između vas i vaše ljubavi – ili stvoriti sinergiju s nekim novim. Budite iskreni o svakoj povrijeđenosti koju osjećate – novi obrasci komunikacije mogu potaknuti nastanak intimnosti.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Bilo bi vam pametno odreći se uobičajene potrebe za pažnjom danas – ali ne brinite, ipak ćete je dobiti. Vrijeme je da čujete što netko drugi ima za reći. Bez obzira jeste li u paru ili tražite, započinjanje razgovora koketnim komentarom ili pitanjem zabavan je način da potaknete trenutnu privlačnost. Pitajte objekt svojih želja sve o njemu, a njihova žeđ za razumijevanjem bit će uzvraćena istom mjerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaš nagon za ljubavnom avanturom može se već danas pokrenuti! Položaj planeta pokreće uzbudljive nove načine da upoznate svog ljubavnika. Snažan i iskren razgovor sada bi mogao razbuktati plamen strasti – ali moguće je da vrućina izmakne kontroli. Ključno je govoriti istinu vlastima, izravno, ali ljubazno. Nakon što se zrak očisti, zatvorite vrata svijeta i istražite žar koji donosi duboka povezanost.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Vaša aura odiše čarobnom mješavinom praktičnih, zemaljskih i mističnih energija koje zasljepljuju vašeg partnera. Položaj planeta će vam pokazati kako uravnotežiti svoje potrebe i želje s onima iz vašeg glavnog stisaka. S toliko visokom samopoštovanjem sada možete izliječiti stare obrasce koji blokiraju intimnost – što dovodi do dublje strasti i povezanosti. Obasipajte svog ljubavnika malim, ali slatkim djelima služenja, i jest će vam iz ruke.

 

LAV

Danas možete potaknuti romantičnu avanturu, bacajući svoj raspored kroz prozor. Iako je za razliku od vašeg znaka poslušnosti da napustite uobičajenu vrevu, napetost između planeta privremeno vas oslobađa s popisa obaveza. Sklonivši svoje skromne navike, možete smisliti inventivne načine kako šokirati i zarobiti predmet svoje ljubavi. Predlaganje da učinite nešto blistavo i uzbudljivo može proširiti vaše granice koketiranja s čestim ljubavnikom ili nekim nepoznatim.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Veza danas postaje duboka i intenzivna. Vrijeme je da zatvorite vrata skromnosti i otvorite svoje srce dubokoj radosti spajanja s drugim. Iako vašem znaku nije uvijek lako izgubiti kontrolu, sada ste pozvani na divlje napuštanje. Ne možete a da ne plešete, flertujete i pozivate druge u svoju požudnu jazbinu – zahvaljujući vašem obnovljenom magnetizmu.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Februar: Kada se SUDBINA umiješa – danas će mnogi zodijaci biti RAZOČARANI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top