DNEVNI TAROT za 12. Februar: Sreća će danas biti na strani OVOG znaka, a OVOM znaku dolazi NAGLA PROMJENA i ZLATNA PRILIKA!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Mađioničar

Imate prirodni talent za pronalaženje rješenja za probleme s kojima se suočavate. Danas vas može zanimati novi pristup rješavanju sukoba s kojima se suočavate. Vaša spretnost i kreativnost će vas povući.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Obješeni čovjek

Tako si strpljiv, ali postoje granice koliko dugo trebaš čekati da ti netko da odgovor. Ako je vrijeme ograničeno, možda ćete htjeti obratiti pozornost na to koliko imate za dati i koje su vam druge mogućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kolo sreće

Sreća danas može biti na vašoj strani. Život je ono što odaberete da bude i sa svojim razumnim načinom razmišljanja pronaći ćete prilike koje tražite.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Toranj

Nagla promjena u vašem danu može vam se činiti neugodnom, ali ovo je također vaša zlatna prilika da svoj život odvedete u novom smjeru. Možda ćete čak biti zahvalni što ste se odmaknuli od norme da to učinite.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Pustinjak

Kad tražite odgovore, pogledajte unutra. Vaša su životna iskustva prekrasni učitelji. Spremni ste učiti iz svoje prošlosti i stjecati novu mudrost.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Svijet

Dolazi ti nešto prekrasno, i to će biti sve ono čemu si se nadala i sanjala. Spremni ste primiti. Držite svoje srce otvorenim za sve što ste poželjeli u svom životu.

Nastavak na sljedećoj strani…

DNEVNI TAROT za 12. Februar: Sreća će danas biti na strani OVOG znaka, a OVOM znaku dolazi NAGLA PROMJENA i ZLATNA PRILIKA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top